Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.06. 08:00 Fabius

Hazudtunk, bocsesz!

Címkék: gazdaság fidesz elkúrás hazudtunk

Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.
De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is foglalta tapasztalatait gyöngybetűkkel, masnival is átkötötte, és úgy tette le a főnök asztalára. Ő maga innentől mossa kezeit, kéri, hogy ka'ccsoljuk ki.

Azért ez nem ilyen egyszerű srácok. Egy kvázi hazudtunk reggel, éjjel és este beismerést ne akarjatok megúszni ennyivel. Mert az államcsődről hazudtatok kétszer egymás után, aminek akövetkezményei itthon és a világban százmilliárdokban mérhetőek. Ha számba vesszük az összes lehetőséget...

1: tényleg ennyire hülyék vagytok, őszintén, hátsó szándék nélkül,
2: a látszat fenntartásáért nincs semmi ami drága volna, és nem fizettetnétek ki velünk,
3: shortoltatok saját zsebre,

...egyik sem hízelgő rátok nézve. Így statuálhattok példát rögtön az elszámoltatásra magatokon.
Kezdetnek megteszi, ha máris nyilvánossá teszitek a Varga féle bizottsági jelentést. Különben még azt hisszük nem is létezik/nincs benne semmi, és újabb hazugsággal vádolunk meg benneteket. A Bajnai kormány dokumentumai nyilvánosak, úgy fair, ha szarpofozás és szájtépő habogás helyett egymás mellé teszitek a kettőt, és Varga Mihály előttünk is kibontja az igazság részleteit tételesen. Azt hiszem az okozott károk után alapvető erkölcsi minimum ezt megtenni.

Segítek, Bajnai dokumentumai a pénzügyminisztérium honlapján találhatóak, csak, hogy ne vesződjetek sokat a keresgéléssel. Ide pont jó lesz feltölteni a tiéteket is részletes magyarázattal a nem stimmelő tételekről. Ha igazatok van, mea culpa. Ha nincs, akkor jöhet a hamu szórás és a beismerés újabb végeláthatatlan kamuzások nélkül.

Ezt nem tudjátok megúszni, és a szaros piskótát aranygaluskának eladni. Nem segít rajta a rendkívüli kormányülés sem a sok "külsős vendéggel". Mert erről most ebben a pillanatban a választók kétharmadának egyetlen kép ugrik be, ez:

 

 

 

 

 

 

 

Csak szólok, hogy a Gyurcsány kormánynak három év kellett a külső segítséghez, nektek meg egy hét. Meglehetősen szomorú, hogy Elkúrós Feri lett a párhuzam tárgya nem gondoljátok?

Érdekelne az is, mikor jön el a perc, mikor elkezditek a mit érdemel az a bűnös? - társasjátékot játszani párton belül. Kósa és Szijjártó áldásos tevékenységének hatásait már nem kell tovább részletezni. Ilyenkor jobb helyeken az a szokás, hogy a baklövők megkapják kiérdemelt obsitlevelüket, batyut kötnek a hátukra, harcokban cserzett arcukat a lenyugvó napba fordítják, és ellovagolnak a halál fasza irányába, zsokénak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Van még itt valami. Egy apró, de egyáltalán nem lényegtelen kérdés:

- Nincs ennek az országnak miniszterelnöke, nemzetgazdasági minisztere, aki kiálljon az emberek elé tisztázni a tisztázhatatlant? Nemzeti együttműködés, mi?

570 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr22059717

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tessenek nekiveselkedni! 2010.06.06. 20:28:20

2010. június 7., hétfő. Végre munkába áll az új kormány. Félreértés ne essék, nem de jure, hanem de facto. Közjogi értelemben természetesen már egy bő hete hivatalban vannak, de felelős kormányként talán végre abbahagyják a kampányt és elkezdenek ...

Trackback: A tényfeltáró bizottság jelentése 2010.06.06. 18:24:53

A Varga Mihály által vezetett tényfeltáró bizottság ma letette részjelentését Orbán Viktor asztalára. A jelentés szerint a Bajnai-kormány meghamisította a költségvetést, a kiadások magasabbak, a bevételek pedig alacsonyabbak a tervezettnél - konkrét sz...

Trackback: Most? Mindenkinek? Mindent... 2010.06.06. 13:21:27

lehet?Oké! 2/3. De nem azért, hogy ezt tegyék?Orbán Viktor elment Európába. Egy napra. A beosztottjainak elfelejtette kiadni az ukázt, hogy gombokhoz nem nyúlni, állatokat megetetni. Amíg távol járt, addig Kósa Lajos olyat talált mondani, amitől kitört...

Trackback: A FIDESZ két világcsúcsa 2010.06.06. 11:22:21

 Kedves Barátom! Elkészült a Szabad Magyarok Híradójának 2010. június 5-i száma (http://szksz.com). Címe:   A FIDESZ két világcsúcsa   A FIDESz rövid két hónap alatt két világcsúcsot állított fel. Az egyik: a kétharmados parlamenti tö...

Trackback: Kósa Lajos megbolondult? 2010.06.06. 10:23:52

Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk...

Trackback: Forgatókönyvek 2010.06.06. 09:46:06

Az alábbiakban a csontfeltáró... Akarom mondani, a tényfeltáró bizottság sajtótájékoztajának két lehetséges, ámbátor feltétlenül fiktív forgatókönyvét vázolnám.1. forgatókönyv:Ezúton kérünk elnézést a magyarországi devizahiteles választóinktól, am...

Trackback: Az euró is esett Szíjjártó miatt? 2010.06.06. 09:26:54

Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@seatdealer: Sokan vagyunk így ezzel. Szerintem.
@manipul:
Magukat lőtték a Dunába. Saját maguk rendeltek vagonokat.
@soproni1: aZ ÖTVENES ÉVEKBEN MEG A ZSIDÓK IRTOTTÁK A MAGYAROKAT. ÉLJEN A TÖRTÉNELEM.
Na jó,ezt a kis "bibit" még elnézzük a Viktoréknak...Az elkövetkezendő 2 hétben azonban tényleg legyen már valami adócsökkentés,vagy közbiztonság javítás,vagy valami... :)
Lendvai Ildikó szerint, a köztársasági elnök legyen jó humorú, kedves, életszerető, társasági ember?

Aki sok jó anekdotát tud, jó vele együtt lenni, sok barátja van, műalkotásban, tájban, hagyományban és nőben is rácsodálkozik a szépre?

És meg is fordul utánuk?

Milyen igaz!
Sebeők János pont ilyen!
Lenyűdöző a kommentfolyam.
bass.gitár kartárs minimum üldözési mániában szenved, gondolom a Tel Avivból sugarazzák direktben az agyát... Ha a Gyurcsány kormány nem záratja be a Lipótmezőt akkor ott nyugodtabban zajlana az élete, megértem a felháborodását.
Nem kell a Gyurcsánnyal példálózni. Orbán hiába csinált 5 gyereket, imádkozik nyilvánosan, akkor is minden épeszű ember tudja, hogy ez szerepjátszás. A felesége miért járt monoklival 2002-ben ? Talán a nagy felebaráti szeretet ártott meg neki ? Orbán mikor dolgozott ?
Mit tett le ennek az országnak az asztalára a hazugságain kívül ? Egy köpönyegforgató, álszent senkiházi.
@bass.gitár: ez a hazukat elszedtek mehetnek alberletbe is milyen mar. Az elmult 12 evben berlemenyben laktam, mi a gond vele? Tetszettek volna elegge elorelatoan hitelt felvenni. Merthogy olyanbol van a kevesebb, aki nem centizte ki, aki tudta mennyit bir.
Abban mindenki biztos lehet hogy a Gyurcsányék által felhalmozott adósságot vissza kell fizetni. Abban is mindenki biztos lehet, hogy 2008 ősze óta az IMF-Világbank-Eu 20 milliárd (EZ NOMINÁLISAN NEM SOKKAL KEVESEBB MINT A KÁDÁR-RENDSZER ADÓSSÁGA) euros kölcsöne tartja az országot életben. Ha ez a pénz nincs, akkor már 2009 elején kész az államcsőd.
ÖNÖK EZT MÁR ELFELEJTETTÉK, VAGY SOHA NEM IS TUDTÁK???
Tegnap még lemondásokról, felelősségre vonásról vizionáltam, feltételezve azt, hogy a károkozás nagysága, a határtalan dilettantizmus még kis hazámban Magyarországon, bocs, Fideszisztánban is következményekkel jár.
E helyett a Fidesz tanácskozás miniszterelnöki összefoglalójában elhangzanak a következők: „…a miniszterelnök értetlenségét fejezte ki a történtek miatt. Kósára utalva azt mondta, különbséget kellene tenni egy kormányzati tisztséggel nem rendelkező politikus kijelentése és az ő brüsszeli tárgyalása között…”
Disztingváljatok faszfejek! Nehogy azonos szinten kezeljétek azt, amit a felkent Messiás és egy töketlen pártkatona mond! És a lényeg! Ne keressetek összefüggést a kettő között. Közben: Kósa Lajos nem volt jelen az ülésen, Szijjártó Péter pedig "csendben volt, többnyire beletemetkezett a papírjaiba". De volt pofája ott lenni, szűziesen lesütött szemekkel.
Lajosunk pedig: „Kósa Lajos fideszes politikus eltűnt a nyilvánosság elől a forint árfolyamának gyengüléséhez vezető csütörtöki beszéde óta, a neve alatt futó Facebook-oldalon élénk és helyenként indulatos vita zajlik.” Ő legalább szégyellte magát.
És ez a két idióta seggfej viszi el a balhét. Ha elviszi. Viktorunk pedig már is lefűzte magát róluk, egyben a elhatárolódott a felelősségtől . Azért nehezen képzelhető el, hogy a Fideszben ilyen nagyságrendű ügyek simán elintéződnek, amikor sokkal kisebbekért selyemzsinór jár. Kevés az, hogy: „…Orbán Viktor értetlenségét fejezte ki..”
A történtek után nehéz értelmezni Varga Mihály „Ilyen feszült, hiszterizált helyzetben nyilván kétszer óvatosabbnak kell lenni azzal, hogy milyen üzeneteket adunk, mit állítunk a gazdaság helyzetéről" mondatát. Úgy általában.
Nyilván együttes terv, végrehajtás és kudarc, s a kudarcból a Főnök nem óhajtja kivenni a részét. Már megint az a kisstílű felelőtlen senki, akire az alsónadrágomat sem bíznám rá. Kósáék vajon megkérdezték-e Tőle? Mond Vezérem, ha már buktuk a játékot, együtt sírunk? Az a véleményem, ha belementek ebbe a tisztességtelen játékba, s bukás esetén segítséget vártak Viktortól, akkor meg is érdemlik a brokit. OK. Nagyon hülyék voltak, de ennyire?
Igen! Ennyi! A mai hírek már szinte nem is foglalkoznak azzal a néhány százmilliárdos kárral, amit okoztak. A külföldi sajtó röhög Viktorékon , a tűzoltók az árvízben mentenek, a károsultak kitelepülnek, Vona Gábor suba alatt megalakítja a Magyar Nemzeti Gárdát. /Halló Ügyészség! Ébresztő! /
És ez a bagázs g úgy tesz, mintha tovább kormányozna. És megteheti. Gond nélkül.
/Halló Ügyészség! Ébresztő! /
@katamara: ha szerinted 5 gyerek vállalása szerepjáték akkor nem vagy normális. Másrészt a felesége soha nem járt monoklival, ez hazugság volt amit az akkori suttogó ballib propaganda terjesztett. Másrészt ha neked egy párt vezetése vagy a miniszterelnökség nem munka akkor megkérdezném hogy egy Horn Gyula vagy egy Sipánka szerinted dolgozott e valaha? Amit itt felsoroltál azok a legprosztóbb proli fröcsögések, a legalja mindennek.
Így van ez,fiúk ! Gyurcsányi nevű legnagyobb ember alatt az országban stabil és nagy volt a jólét,minket irigyelt a fél világ,ezek meg két
hét alatt mindent tönkretettek,zsebrevágták a
Bajnaiék által összespórolt milliárdokat,és még
az árvizet is a nyakunkra hozták ! Gyalázat !
Drága barátaim.
Akinek volt egy csöpp józan esze már akkor tudta hogy a "Nagyarányú adócsökkentés" egy blöff
amikor kimondta a zember aki sohasem hazudott.

Ehhez még csak gazdasági zseninek sem kell lennie senkinek, elég ha csak a józan paraszti
eszét használja.
A politikus nevő életformát nagyjából ugyanazokat a dolgok motiválják:
ő nyerje meg a választásokat és az ő elképzelései valósuljanak meg.

Namármost ha az előző bagázsnak reális lehetősége lett volna erre, akkor már ők meglépik
márcsak azért is hogy kifogják a szelet a Fidesz vitorlájából és ők döngethessék a mellüket
hogy ők a fasza gyerekek.

Ugyanakkor azt is tudni kell hogy a Fideszes számológépeken is a 2+2 = 4 ha mást akarunk
akkor is.
Nagyjából a Fidesz is abból a "kottából" kénytelen énekelni mint a Bajnai féle
brigád, max. annyit tudnak tenni hogy az egészet befestik nemzeti színűre.

A fiúk sem hülyék már akkor tudták hogy blöff az egész mikor még ezzel
hülyítették a népet.
Tulajdonképpen nem történt semmi extra , csak a szokásos forgatókönyv szerinti dolog,
most meg kell magyarázni a droidoknak hogy miért nem lesz "nagyarányú adócsökkentés".

Mielőtt még lekomcsiznának a hülye droidok:
Én is arra szavaztam hogy a maszopos banda húzzon a vérbe.
Ugyanakkor nem vártam nagyarányú csodát , megelégednék annyival is ha megfékeznék
a korrupciót (megszünteti úgy sem tudják) és lopjanak kevesebbet mint a másik brigád.
Az meg egyenesen orgazmus lenne , ha a saját oldali korrupt embereikkel is keményen
leszámolnának (jó ne álmodozzak).
@öregkopasz0208: Szép hosszú poszt. Aztán holnap visszamegy a forint oda ahol csütörtökön volt és gondolom írsz egy hasonlót hogy milyen okos a kormány hogy így történt. Vergődtök is a nagy semmin, bezzeg mikor Ferenc testvér megfektette a forintot (ettől sokal jobban) akkor minden rendben volt, mert annyira okos volt Ferenc hogy a totális csődöt elkerülendő fel tudott venni egy olyan hatalmas kölcsönt hogy csak az idén 3000 milliárdos törlesztőrészletet kell belőle az új kormánynak visszafizetnie. Jövőre pedig ötezret. De azért csak szidd az új kormányt, ne zavarjanak a tények.
Lehet ez az egész arra volt jó, hogy visszafizessék a 8 évig a fideszt finanszírozóknak első részletet.

Vagy valaminek nagyon 'megágyaznak' a fiúk.

végül is legyünk elnézőek az államcsőd helyett még mondhatták volna azt is, hogy forradalom/polgárháború van/lesz Magyarországon esetleg hadat üzenünk Európának. Persze lehet már csak egyet kell aludni is bemondják :)

De lehet tényleg csak kommunikációs hiba történt és az 1 évvel ezelőtti cetlit olvasták be.
Mindenesetre szólok ha eddig nem érzékeltétek volna: fiúk kormányon vagytok! Az államcsődöt megelőzni és nem bejelenteni szokás.
@puszta: Törölték a levelezést? És? Az Orbán kormány üléseiről hol vannak a jegyzőkönyvek? Sehol, mert nem is készültek.
@belekotty: És akkor emiatt ez most nekünk jó?
@öregkopasz0208:
Hááát,ez is egy forgatókönyv,legalábbis gyomorforgató.
Arra már csak kis szobám magányában merek halkan gondolni,hogy a Fiuk félelmetesen okosak.
Csütörtökön két megszólalással megshortolják a forintot,mellé azOTP-t,vasárnap jönnek a helyreigazitó csillapitó dumák,hétfőn meg bekaszálják a fölözést.
erre mondta Kohn bácsi anno:ügyes...
@Öreg Sam: Látom a proletariátus köreiben ebből most nagy legenda született. Elmagyarázni hogy miért hülyeség nincs időm meg úgyse értenéd meg. Akkor maradjon meg az hogy a fideszesek ilyen okosak. Már ez is valami ezután a idióta balfék szoclib banda után. Tudod, azokról beszélek akik a butaságukkal meg a tolvajlásaikkal gajra vágták az országot és az államcsőd elkerülése végett akkora IMF kölcsönt kellett felvennünk hogy bele fogunk gebedni amíg visszafizetjük.
A facebookon is nyomul a téma :D:D :

http://www.facebook.com/pages/Kosa-Lajcsi-Tozsdegurunak-Pusza/134046346609968?ref=search&v=wall#!/pages/Kosa-Lajcsi-Tozsdegurunak-Pusza/134046346609968?ref=ts
Megbukott a Csontbrigád!
@Chicano:
Valahogy lejön nekem,hogy voltál IQ vizsgálaton,és örülsz,hogy negativ a lelet :)
Ne add fel,lesz még rosszabb!
Két napig abban ringattam magam , hogy ez a Szíjjáljót gyerek tudta mit beszél , oka volt a megszólalásának .
@Öreg Sam: Alapvetően a két eset alapvető különbségére hívnám fel a figyelmed. Az elsőben történhetett kormányzati baklövés. Viktorék esetében, ha előre eltervezett, akkor bűntett.
A most történtek után pofa kell ahhoz, hogy: „Papcsák Ferenc fideszes képviselőt az úgynevezett elszámoltatásokért felelős kormánybiztosnak nevezte ki a kormány vasárnap”.
Gondolom abban is egyetértünk, hogy ha miniszterelnökként a pozícióm kihasználásával állami támogatást intések a szőlőmre, az sikkasztás.
Nem mondhatod azt, hogy Medgyesy, Gyurcsány vagy Bajnai személyesen érintett lenne saját zsebre munkákban. Viktor viszont végig vastagon.
@tölgyes: "a Gyurcsányék által felhalmozott adósságot vissza kell fizetni"

Nagy tévedésben vagy, bringás. Azt az adósságot nem Gyurcsányék halmozták fel, hanem a magyar nép. Az a nép, amely felhatalmazta a szoci kormányokat, hogy a 100 lépés programjukkal hazavágják a költségvetést, amit a nép tapsikolva elfogadott. Talán felgyújtotta valaki a tévét a nagy osztogatások, támogatások idején? Tiltakozott-e bárki, akár fidesz imádó, hogy ezt nem fogadja el, mert tönkremegy az ország? NEM.
Szóval, kapjál már a fejedhez, mielőtt sok hülyéhez hasonlóan, az adósságokról beszélsz.
@öregkopasz0208:
Egyetértünk,nincs is ezzel baj,bár én nem büntetőjogi kategóriákban gondolkozom.
Nagy az erkölcsi kár,kocsmaiasan:átbasztak néhány millió csodaváró átlagembert,miközben fülke-forradalomról szövegeltek.
Én csak kiváncsian várom,mikor amortizálják le magukat annyira,hogy hogy a NÉP protestszvazóvá váljon.
A legfőbb baj,hogy nincs alternativa.
"„Papcsák Ferenc fideszes képviselőt az úgynevezett elszámoltatásokért felelős kormánybiztosnak nevezte ki a kormány vasárnap”.

Hát ehhez valóban pofa kell a történtek után. Ám legyen, de akkor soron kívül vegyék elő azt a két gazdasági szakember zsenit, akik a napokban bedöntötték a forintot. Igen, arról a két faszfejről beszélek.
@kaszakő: "Akkor most ki is tette tönkre a járgányt???"

Na és ki volt az a hülye, aki megvette?
Mekkora egy seggfej vagy...
Köszi a blogot, bár saját bőrömre is megy a FIDESZ f@szkalapok hazudozása, ezen a cikken jót röhögtem.

Gratula a szerző humorának!
@tildy:):
Remélem albérletben laksz, nem valamelyik önkormányzat dobott meg egy lakással! Maradj is ott. Annyiból kelljen fenntartanod, mint Magyarországon a minimálbér! Itt, ebben az országban, az előző kormány gondoskodott róla, hogy a magyar lakosság nyomorban éljen!
Tudod mi az az empátia?
Beléd nem sok szorult!
@Marques:

Rossz nevet választottál! Tudod mi van vele?!
@Spanish Vax:

Ezt az üzenetet a Megfigyelő /Kukkoló/ nevezetű beírogatónak lökd oda!
Aki 2010-ben sem tudja még helyesen használni az írásjeleket, azt úgy pofánbaszom, hogy magával rántja a forintot!
2010! Az o betűk helyett!
@bass.gitár:

Melyikre gondolsz a néhány millió közül?
@lebowski71:

Nem, ez nem hazaárulás. Nincs akkora súlya. De ettől még Kósa Lajosnak és Szíjjártó Péternek azonnal el kellene tűnnie a magyar politikai életből és soha többé nem térhetnének vissza.
Nálunk fejlettebb országokban ennél kisebb súlyú rossz cselekedeteket is ugyanilyen keményen megtorolnak. Ha utol akarjuk érni őket, nincs más választásunk, követnünk kell példájukat ezen a téren.
@popocatepetl:
"Nem sokáig kushadt a hazaáruló áramlat. Egy hét kellett és máris tele az index főlap az ilyen blogokkal."

Ha a nyelved nem akadt volna be viktor intim "pirszingjébe", akkor rájönnél, hogy a kritika nem hazaárulás. Bocs! Nálatok igen.

Nem akarsz kicsit rinyálni, hogy lehet az ország miniszterelnökéről "ilyet" mondani???
@Öreg Sam:

Nagyon jó az első hozzászólásod. Kár, hogy Magyarországon az átlag ezt nem éri fel ésszel, és nem így kéri számon a ügyeket a saját politikusain (mindkét oldalon!). Így nem csoda, hogy így mennek a dolgok.
@Vitéz Kőbányai Világos:

Jól beszélsz. Magam sem vagyok Fideszes, nem is leszek soha, de azért belül reméltem, pár év MSZP-s belső marakodás a posztokért közben meg időnk sincs a befurakodott korrupt haszonlesők megfékezésére után jön egy pozitív változás. De ahogy ez a kib* nagyszájú "Aranycsapat" kezdett, középkezdésből rögtön tripla öngól, egy kicsit megrengette a bizalmamat bennük.....
A NYULAS KÉP EPIC !!!
@eremita:

Sokat elárul Magyarországról, milyen színvonalú kommenteket kapsz válaszul. Nem értem, hova tették az emberek az eszüket, egy csomóan meg sem nézik, mi a tartalom, ki mit csinál érdemben, csak az a lényeg, milyen színű a zászló. Mert azt gondolják, onnantól kezdve már minden magától jó lesz. Ez persze csak ennek a sok tolvaj korrupt politikusnak jó. Ezért tartunk ott, ahol tartunk.
@Pajtás: egy hét alatt elfelejtetted?
Most leirom:a komcsik nyolc év alatt,
loptak,csaltak, hazudtak és mégse mondtak le.
Nugodj meg, a következő választást is megnyeri
a Fidesz!

Szép álmokat.
@derabitz: úgy veszem észre,a komcsik
buktak meg, de nagyon!
látom, feltámadtak az ország hülyéi. az meg sem fordult a fejetekben, hogy a gazdaság azért szar, mert az mszp korményzott 8 évig? gyurcsányék tehetnek róla, hogy a valuta árfolyam olyan, amilyen. bajnai 1 évig hazudott az egész világnak arról, hogy ő aztán kezeli a válságot. segghülye mindenki, aki 1 hét fidesz kormány után ordábnt hibáztatja. politikai hovatartozástól függetlenül, degenerált barom az aki ennyi idő után kombinál. meg az is aki úgy tesz, mintha a 8 éves maszop ciklus meg sem történt volna.
@öcsi55:

Na arra kíváncsi leszek :-) Nem lesz könnyű győzelem, ilyen kezdés után. Miután Viktor 1 hét alatt elbukta a megálmodott gazdaságpolitikát. A 2/3 miatt meg nem lehet majd senkire kenni a felelősséget, muszáj lesz eredményeket is produkálni. Bár ha 20 év elmúltával még mindig ilyen piacképes maszlag a komcsizás, ki tudja.
Nem örülök annak, hogy Magyarország ennyire gyenge gazdasággal rendelkezik, és maximálisan támogatok minden olyan gazdaságpolitikát, amelyik a hazai vállalkozások erősítésére törekszik. De a környezetet figyelembe kell venni, ha tetszik, ha nem.
@Don Bandi:

Ez így van. De azért nem gondolod, ez egy kicsit gyenge kezdés volt a választások előtt rendkívül tetterősnek akarni mutatkozó Fidesztől? (Csak a Fidesz tudja kivezetni az országot a válságból, stb.... ;-) )
@_D_:
A szerkesztőség engedélyével nyaltak egyet gordonnak. Az alsó felét csontig!
Kevesek vagytok maszopos, liberális buzzancsok, mint kemény szarás után a papíron a szarcsimbókok.
"A Gyurcsány kormánynak három év kellett a külső segítséghez, nektek meg egy hét."
Ettol demagogabb szoveget nem is emlekszem, hogy hallottam volna..
@öcsi55: Egy percig nem mondtam, hogy nekem az MSZP kell. Nekem egy tisztességes magyar politikus gárda kell, s abból is inkább baloldali. Viszont, ha Neked a mostani Orbán Viktor féle Fidesz kell, Neked adom. A problémám az, hogy én is megkapom.
@Don Bandi: Maradjunk abban, hogy az elmúlt 8 évben mindenki megtette a magáét, hogy abba a szarba kerüljünk, mint ami most a szánkig ér. De!
Én ma is a Fidesz tisztességét vonom kétségbe, s nem arról beszélek, amit tett. Vajon Orbán Viktor aszerint cselekedett az elmúlt napokban, mint amire előttünk a parlamentben esküdött? És Te elhiszed, hogy ez az eskü kötelezi Őt valamire is?
az a legpofátlanabb, hogy kósa azóta még hozzá se szólt ehhez.
"2 hét és Kánaán lesz."
Beszoptátok ezt is mint a rendszerváltást...
@öregkopasz0208:

Na ezért nem leszek én soha Fideszes. Akármilyen jó programot is tegyenek le az asztalra, csak kívülről leszek hajlandó támogatni őket.
Az tényleg undorító, hogy ebben a pártban senki meg nem szólalhat, el nem mondhatja a véleményét Orbán előzetes hozzájárulása nélkül. Most is ki volt már osztva a szerep mindenkinek, mikor ki mit fog hazudni a nyilvánosságnak. Csak most nagyon durván beszopták a saját agyatlan baromságukat. Persze Viktor király felelősségét firtatni most sem lehet, pedig mindenki tudja, nélküle ott semmi nem történhet.
@Unommáazegészet:"Kevesek vagytok maszopos, liberális buzzancsok, mint kemény szarás után a papíron a szarcsimbókok."

Hiszed Te. A Fidesz összesen 3 326 524 szavazatot kapott. A teljes lakosság 1/3-a támogatta. 800.000 körüli a náci (vagy, ja, magyar). Szerinted a többi?

S ha te tudnád, hány látens- és valóságos meleg van ebben a ~ 4 millióban (meg is mondom, a világstatisztikák alapján kb 400 ezer)?!
@Don Bandi:
1. amikor valaki kétharmadot kap egyetlen konkrét ígéret nélkül, az ne mutogasson senkire, aki több, mint egy éve elkúrt bármit, mert annak minden részlete ismert, az EU meg az IMF erre fel adott 25 Mrd eur-t baker. Életszerű, hogy adnak egy országnak úgy 25 Mrd-ot euróban, hogy nem nézik meg, hogy mi van ott. A Fidesz ennek tudatában kért és kapott szabad kártyát a választóktól.
2. Azt pontosan miből vetted le, hogy Bajnai hazudott a világnak válságkezelésről? Az 1. pontban már leírtam, hogy itt nem szarral gurigáznak, 25 mrd eur-t adott a két cég. Minden adat nyilvános és helytálló. Amiről nem tudunk semmit, az csontváz bizottság jeletése :)
A segghülyézésre inkább nem írok semmit, aki ott tart, hogy az elmúlt 15 forintos esésben inkább a gyurcsány a hibás, mint a szájjártó, annak teljesen mindegy, elgurult a gyógyszere... Varga (Csányi-Barroso helyesen) helyrehozta, örülünk, várjuk a folytatást.
Zs
@Unommáazegészet:

Nyalogattad már, azért tudod ilyen életszerűen leírni? ;-)
@Don Bandi:

Az is érdekelne, mi az elképzelésed a politikusi felelősségről, egészen pontosan annak számonkéréséről. Mert az MSZP-eseket elszámoltatni, az egy dolog. Helyes, egyetértek vele. A Fidesz vélhetőleg meg fogja tenni, de ez utólagos számonkérés.
Nálunk gazdagabb országokban azonban ez nem így megy. Ott már menet közben, azonnal mennie kell valakinek, pisszenés, ellenvetés nélkül, ennél kisebb szándékos hibák vagy szabálysértések esetén is. Nem gondolod, nekünk is ezt kellene elérnünk?
@magyalka:

Magyarországon az átlagemberekbe bele van nevelve, nem számítotok. Ebből kifolyólag aztán mindenki egymást öli. Franc se tudja, miért nem tűnik fel senkinek, hogy érdekes módon azért választásokkor minden párt veszettül hajt a szavazatokért. Legalább olyankor sokkal határozottabban kellene alapvető elvárásokat hangoztatni pártállástól függetlenül.
És igen, összefogásra lenne szükség, akkor sok mindent el lehetne érni, akárki is legyen kormányon.
1. Szijjártó mikor tesz beismerő vallomást, hogy (nevetgélve) az emberek arcába hazudta hogy kormánypárti politikusok nyilatkozatai nyem tudják befolyásolni a tőzsdét?

// biztos megszokták hogy amíg ellenzéken voltak kutya nem foglalkozott a véleményükkel, és nem vették észre hogy már kormányon vannak és itt tétje is van a kamuzásnak //

2. Kósa mikor áll ki beismerni hogy hülyeséget beszéltem, urambocsá?

3. Mikor kapják meg a devizahitelesek a most "masnival becsomagolt" többletköltséget a törlesztőrészletre?

4. Ki foglalkozik az árvízzel? Kormány csak naggyűléseket tart továbbra is a Kossuth téren, meg szidja az MSZP-t az elkúrt 4 évért, vagy végre csinál is valamit??
4./ megjegyzés: olyat, amiből HASZNOS LÁT AZ ÁLLAMPOLGÁR! (külön kitétel, mert úgy tűnik ki kell már ezt is kötni..)
ja, hát Orbán Viktor hazajött Brüsszelből, és még csak véletlenül sem állt az emberek elé. elbújt, és zárt ajtók mögött adta elő az őszödi beszédét. Vargát küldte ki az újságírók elé. mennyivel jobb ez az őszödi beszéd 2, mint az őszödi beszéd 1? seminnyivel.

de most olvastam a legújabbat: aszongya Szíjjártó, hoyg ő nem vesz részt az összenépi mekkorát-tevedett-az-előző-kormány játékban. nem-e? eddig a kormány volt a játékvezetője ennek a keresgélésnek tényfeltáró bizottságostól, hiánybenyögésestől! tudod milyen az, amikor valaki egy dolgot erőltet, majd maga lép le belőle elsőnek, amikor nem kóser? rongy ember az ilyen, csatában elsőként megfutamodó.
Hogy te mekkora egy kibaszott idióta vagy ember....Igen te aki ezt a fost írta
@öregkopasz0208: Te öreg , nem tudod mit beszélsz . Okos hajad elhagyta hülye fejedet. Fecó csak saját zsebre munkálkodott, meg még amit azon túl tett az is mind csak kárunkra vált. Te hol éltél 8 évig ? Vagy ma szabadnap van a diliházban ? Elgurúlt a gyógyszered ? A " Fittelínában " az elkobzott Apró villa átépítésénél még a csillár áfáját is visszaigényelte. Ez tény csak már elévült. Bajnai és a Hajdú BÉT ? Lenyúlták. Hány szerencsétlen lett öngyilkos ? Azt mondta nem értettünk hozzá . Medgyesy híres mondása: --- tele van korupciós ügyekkel a koalíciós partner . Ez a félreértések elkerűlésére nem azt jelenti, hogy beteszik a lóvét. Szerinted ?
ellenzékben jó szöveg volt a szart kenegetni.De most már büdös.Ekkorát bakizni nem szégyen BŰN!!Zemberek a kormányszóvivő nem szavahihető.
@proton1701:
mit tudsz érdemben ehhez hozzátenni, mesélj oszd meg a gyöngyszemeket velünk egyszerű súrmó posztliberális balos értelmiségiekkel, szerinted jó volt a kijelentés amitől 10 forintot esett az ajróhoz a forint? hol a jelentés? amúgy az ajrokratáknak sem tetszett az egész szóval mesélj mi bajod ezzel az írással, én nem igen látok benne hibát, legalább egy bocsi, hogy most minden devizahiteles többet fizet mert gyen-gült a fo-rint.
Szerintem ki kéne várni, hogy letelik a 72 óra, amit a kormány kért, hogy előálljon a gazd./pézügyi javaslataival. Továbá nem kéne elfelejteni, hogy 1 hete van új kormány... s 8 évig volt "elkúrás".... a fordulathoz idő kell... persze a fizetett ügynökök full gázzal dolgoznak, dől a hülyeség az új ellenzék embereiből...

Azt miért nem hozza ez a buzi index (gondolom, ők sem hazudnak soha, meg nem manipulálnak, meg hasonlók), hogy pl. az eurózóna vezetője (=lux-i miniszterelnök) nem aggódik Mo+az euró miatt.... Pénteken az euró lement 1,2 usd alá, azért ennek is van szerepe a forintgyengülésben...

Ja, és igaz, hogy az index félrevezető címmel jelentette a hír, ("Kicsit erősödött a forint"), valójában megint közelebb van a 280hoz, mint a 290hez.... 289,59-ről 282,15-re szerintem nagyot erősödött a forint a hétvégén. Ez a buzi indexnek persze kis erősödés, csak hogy lehessen fikázni a fideszt... ja, és csütörtökön még 274 körül volt, azaz lehet hétfőn, kedden megint ott lesz... jó volt izgatni a népet a hülyeséggel??? Persze, hogy jó, megvolt megint a kellő kattintás a honlapra...
@Heveseger: Mindegy hogy jobb vagy bal lib.
a tiedet és a mienket lopták.Igy ne legyél megértő a mostani hatalommal szemben sem!!
ja és még valami tényleg nem látni, hogy nincs itt semmi forradalom, meg oxigén pótlás nélküli csúcstámadás (ami amúgy is elég értelmetlen mert ugye minek, de ez mind1)
szóval sok csalódott ember másra szavazott, ami jó, de a nagy baj, hogy szerintem a fidesz nem elég bölcs hogy éljen a lehetőséggel, a legjobb eredmény egy féleredmény lehet ez van :((((((((((((
@cogito..sum:
nem vagyok és ezt kéne megérteni, hogy ezek az emberek mindent akarnak csak nem dolgozni, azért lettek politikusok és nem ügyvédek, meg ég tudja mik aminek tanultak ...
@hazug fidesznyik: Ha bolsevik bandád nem húz le 8 évet , és nem nyúz le mindenkit a koalíciós pertnerével együtt, már régen Euró lenne nálunk is mint a lesajnált Szlovákiában. Akkor most mirőr ugatnál, hőbörögnél, Mit vártál, hogy varázspálcával egy suhintás és minden szart kivakarnak ?
@Heveseger:"Fecó csak saját zsebre munkálkodott, meg még amit azon túl tett az is mind csak kárunkra vált.... az elkobzott Apró villa átépítésénél még a csillár áfáját is visszaigényelte....Bajnai és a Hajdú BÉT ? Lenyúlták. Hány szerencsétlen lett öngyilkos ? Azt mondta nem értettünk hozzá..."

1.Má' minek kéne valakinek saját zsebbe még, ha havi 100 millát kap cégétől. Nem életszerű.
2.Nekem pl emelkedett jócskán 8 év alatt a fizum, ami Orbánék alatt csökkent, ill stagnált (ez a saját zseb-effect), valamint szebb lett a városom, sőt, ótópályán rohanok Pestre.
3.Elkobzott? De hülye vagy...
4.Nem lehetett az akkori törvények alapján visszaigényelni, vagy mi?! Lsd cégek, BMW-k, útiköltségelszámolások, telefonpénzek, stb: egyszóval, vállalkozók. Még a szart is leírhatják a céges budiból.
5.Nem azt mondta, hogy nem értettünk hozzá, hanem becsődölt egy cég. Van ilyen, s lesz is, aki meg nem bírja cérnval, sajnos elmegy. Úgy hívják, kapitalizmus. Mi akartuk (állítólag)!
@cogito..sum: Csak az bosszant, hogy állandóan azzal a szőlővel jönnek elö. Valami 10 Ha telepítésre pályázott valami családtag ami teljesen szabályos , még protekció sem kellett hozzá. Minden állampolgárnak szive joga. Szürke egerek pályáztak tízszer ekorát , megfeleltek, megkapták, törvényes.
@bloghozszokott:

Ugye csak a szavazókorúakkal számolsz? Vagy beleszeded a külföldről behurcoltakat a kiskorúak helyett?

A Fideszre szerinted ennyi meleg adta le a szavazatát? Honnan tudod, velük voltál? Az ilyenek a szadeszra, maszopra, lmp-re szavaznak.
Egyébként szomorú, hogy ennyi meleg fertőzi kis hazánkat! Sőt, valószínűleg ennél több flangálhat, mert éveken keresztül ez volt a sikk!
@bloghozszokott: Szerinted az Apró villa ki-é volt ? Egy zsidó családtól "kobozták " el. Talán a kobzás nem szimpi. A másik az áfa : képzeld el , hogy Te csinálsz otthon uszodát, szaunát stb... Egy Kft.-t alapítasz amin keresztűl bonyolítod az építkezést és visszaigényelsz . Más tevékenységet nem végzel ezen a cégen. Mit fog veled tenni az Apeh ?
@Heveseger:

Az Apró család is zsidó! Családban maradt a villa.
Ha keresztényé lett volna, akkor sem lenne náluk bűn. A talmud tanítja nekik, zsidónak, csak zsidótól bűn lopni. Ahogy szétnéz köztük az ember, manapság már ezt a szabályt is kezdik átlépni.
@hazug fidesznyik: látom megint jó kis csapat jött itt össze, akik már ugatják a közgazdaságtant annyira, hogy a forint bedőlésről beszéljenek, ami nyilvánvalóan a Kósa féle államcsőd idiotizmus ballib rekontrája. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül nem lett Kósa pénzügyminiszter, ahogy az itt kommentelők jelentős része sem lesz valószínűleg soha. Az árfolyam annyi amennyi, az olcsó és a drága valutának is vannak előnyei (export ócsítás) és hátrányai (devizahitelesek) egyaránt, az ótépérészvény esése meg fájjon annak, akinek tele van vele a szekrénye. Lajcsi komának nyilván mostantól ki lesz adva napiparancsba, hogy állampénzügyekről még álmában sem beszélhet, oszt jónapot. Mindenki éli tovább az életét. A devizahitelesekért történő kollektív aggódásról meg annyit, hogy gondolkoztak volna akkor, amikor bedőltek a bankok funny spotjainak, hogy hitelt felvenni király, svájci frankban még királyabb, mert a frank árfolyama be van betonozva, és még egy apokalipszist is túlél. Aki nem tudja fizetni a hitelt, adja el, amit vett rajta, járjon biciklivel, nézzen kisebb tévét, menjen albérletbe, vagy húzzon haza az anyjáékhoz, ahol előtte lakott. Nehogymá' a normálisan gazdálkodó és adózó állampolgár adójából váltsák át a hülyék hitelét, mer' az olyan jól hangzik szociálisan!
@rockiebear:
pontos helyzetértékelés, egyértelmű konklúzió. csillagos tizes.
@Meastick_1:
Nem bent ült a bizottságban.

Ő volt az elnöke.

(Gazdasági bizottsátg - konkrétan az foglalkozik az ország pénzügyeivel.)
@rockiebear:
Az a baj, cimbi, hogy nekem, normálsian gazdálkodó és adózó és 0 devizahiteles állampogárnak is drágább lesz ám Kósa ezen barom húzása miatt a benzin, amiatt meg a kenyértől kezdve a konyhaasztalon át a számítógépig minden. A nyaralást is beleértve, ami ugyebár évszakát illetően eléggé közeledik.

Szóval védheted ezeket a faszokat, de attól még faszok maradnak, akik ezzel az egész országnak tettek keresztbe.

Ui.: ezt az ócsítás szót azonnal felejtsd el.
@dr. Közbiztonság Szilárd: a benzin majd akkor lesz drágább, ha 1-2 napon belül nem korrigál az árfolyam, ha pedig így lesz, akkor valami komolyabb (strukturális) ok is van a háttérben politikusok nyilatkozatain kívül. A fogyasztói árak nem olyan rugalmasak, mint a tőzsde, hálistennek, mert akkor egy csomó eladó rohangálhatna állandóan a boltokban, hogy az árcímkéket átragassza.

Másrészt nem védtem senkit, csak hangot adtam azon véleményemnek, hogy felesleges hisztizni némi rövid távú árfolyam-ingadozás miatt, főleg, hogy legalább annyi hasznot hoz az egyik oldalon, mint amennyit elvisz a másikon. A magyar áru hirtelen olcsóbb lesz a világpiacon, és emiatt több fogy belőle, hogy mást ne említsek.

Mennyivel másabb a helyzet, ha valamelyik zsidó hitelminősítő leminősíti mondjuk Portugália államadósságát, és emiatt kezd el zuhanni a forint? Pedig látszólag semmi összefüggés nincs, de mégis ez szokott történni ilyen esetekben. Ilyenkor miért nem szervez tüntetést senki a portugál nagykövetség elé, vagy a leminősítő cég irodája elé, amiért felment a konyhaasztal ára?

Jó lenne már megtanulni 20 év kapitalizmus után, hogy az árfolyamok és a tőzsde napi mozgása a kőgazdagokon kívül csak a gazdasági újságírókat érdekli, mert van miről írniuk. A hosszú távon történő elmozdulásoknak, tartós trendeknek persze már vannak nemzetgazdasági hatásai, azokat viszont nem befolyásolják félresikerült nyilatkozatok.
@Chicano: A katamara az Orbáncosviktorka költői álneve ugye?
@Gatinho: Te meg a szijjártóhülyegyerek petike lehetsz, ugyancsak álnéven
@rockiebear: Egyél szárított tehénszart, narancsfejű paraszt.

@Gatinho: @proton1701: Előbb olvassátok el, bunkók, ha egyáltalán értitek.

@Heveseger: köcsög fideszfan
Tölgyessy mosdatja a Csontbrigádot a Kossuthon.
Felvételről.
gondolkodjunk: nem lehet az igazat leírni, mert az full pánik lenne, és végleg összeomlanánk
Ez csak a kezdet kedves Honfitársaim! Ha van csontváz ha nincs mi úgysem tudjuk meg. Orbánék ugyanabban a csapdában vannak mint Medgyessy volt. Nagyot mondtak a kampányban és nem lehet teljesíteni (ezt ők is tudták mi meg jól benyaltuk mint mindíg) de ha mégis teljesítik olyan károkat okoznak a gazdaságnak amit már nem hever ki szegény kis hazánk lakossága. Az egész nemzetközi gazdasági sajó üvölt, hogy milyen baromságokat tartalmaz a Maolcsi csomag de mi megyünk csak bele a szakadékba. Mi lesz veled szép Magyarország????? Remélem 4 év múlva magukat is elszámoltaják és elhúznak a bánatba a 2szor is bukott Orbánnal.
Nocsak, nocsak! Kiderül hogy nincsenek csontvázak? Csak esetleg másképpen számolnak dolgokat? 20-30 milliárdos tételeket találtak csak? Mondjuk az a luk amit Kósa hülyeségével csináltak és a magyar államkötvényeknek annyi, az szerintem 100 milliárd.
Ez a Matolcsy meg hülye. Okos gazdálkodásról beszél, hogy nem kell megszorítás. Mi a különbség? Okosan gazdálkodok ha csökkentem a bürokraták létszámat, vagy megszorítok ha kirúgok sok közalkalmazottat? Egy csak mocskos játék a szavakkal, semmi több!
BRÉKING NYÚZ:

A brit miniszterelnök szerint sokkoló a gazdaság helyzete

* MTI

2010. június 6., vasárnap 16:14 | Frissítve: 15 órája

A brit miniszterelnök szerint a korábban gondoltnál sokkal rosszabb a brit gazdaság helyzete, és nem tarthatók az előző kormány előrejelzései. David Cameron a The Sunday Timesnak azt mondta: súlyos problémák vannak a korábbi munkáspárti kormány jövőre már robusztus, 3 százalékos gazdasági növekedést valószínűsítő prognózisával.

A konzervatív párti miniszterelnök közölte, hogy még nem látta a gazdaság állapotáról készülő jelentést, amelyet az új kormány által létrehozott testület, a Költségvetési Felelősség Hivatala állít össze. Parlamenti képviselők várakozása szerint azonban a jelentésben a független közgazdászok előrejelzéseinek átlagához közelebbi, 2 százalék körüli jövő évi növekedési prognózis szerepel majd.
hirdetés

Cameron az interjúban kijelentette: a május választások után megalakult konzervatív-liberális brit kormánykoalíció vad mértékben eltúlzott derűlátásra valló előrejelzéseket örökölt a munkáspárti elődtől; ezek egyike a 3 százalékos jövő évi gazdasági növekedés, a másik pedig az a várakozás, hogy a kamatszint mindig alacsony marad.

A brit kormányfő szerint a legsokkolóbb az államadósság kamatköltsége. Ha nem teszünk ez ügyben semmit, a kamatköltség elérheti az évi 50-60-70 milliárd fontot is. Többet fordítanánk a kamatokra, mint az oktatásra vagy a védelmi kiadásokra – mondta.

Cameron szerint teljes felelőtlenségre vall, amit az előző kormány az újra hagyott. Hasonló képet festett az átvett gazdasági-költségvetési örökségről nemrég a brit pénzügyminiszter is.

A brit gazdaság élénkítésére és a bankok megmentésére fordított csillagászati összegek békeidőben soha nem mért szintre, előzetes becslések szerint a GDP 11,6 százalékára duzzasztották a márciussal zárult pénzügyi évben a brit államháztartási hiányt. Ez messze a legmagasabb hiány a hét vezető ipari hatalom (G7) országcsoportján belül.

A világ legnagyobb hitelminősítője, a Standard & Poor's már kilátásába helyezte a lehetséges legjobb, AAA szintű brit államadós-osztályzat rontását.
@belekotty: Ja, az már ki is derült, hogy korrupciós pénzeken zsírosra hízott vísztjancsik vannak, ez tuti. :D
@Megfigyelo: Hasraessek a nemzetközi hivatásos szőrözőktől?
Sajnos ha a szoci kormányoknak semmi más simlije nem lenne, akkor lenne ESETLEG ez hihető.
Így meg LOL, hogy korrek volt. Úgy mint a BKV , meg a MÁV autóflotta, mi?
@öregkopasz0208: Hol vannak az igazságfeltáró agilis, tényfeltáró,lelkes ,elnemkötelezett újságírók akik feltennék a kényelmetlen kérdéseiket a kormány képviselőinek???????
Hajrá MAGYAROK és magyarok !!!
Nem tudja valaki , hogyan lehetne valami más állampolgárságot gyorsan , komplikációmentesen (és némi segéllyel) szerezni ???
Csányi fia eladta az összes OTP-részvényét
2010.06.07. 15:47 - Index
Az OTP bejelentette, hogy Csányi Attila, az OTP-elnök Csányi Sándor fia, a Patria Finance a.s. igénybevételével a Budapesti Értéktőzsdén 2010. június 4-én 5330 forint/darab átlagáron 39000 darab OTP törzsrészvényt értékesített. Így Csányi Attila tulajdonában nem maradt OTP-részvény.
@dr. Közbiztonság Szilárd:
Nem drágább lesz a hiteled a kósától, hanem a forint hitelhez képest kevésbé olcsó, nekem is van az autókra, és így, hogy az árfolyam úszik már csak egymillióval jártam jobban, mintha a forinthitelt választottam volna, úgyhogy szerintem ezt ne feszegessük, semmi értelme. (a japán jenesekkel nem foglalkozom, ők elcseszték vastagon)
Üdv,
Zs
süti beállítások módosítása