Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.29. 08:00 Fabius

Áve, imperátor Viktor !

Címkék: orbán fidesz parlament kormányprogram

A régi vicc megvan?
- Mi lesz ma ebédre édesanyám?
- Kirántott asztalfiók, kisfiam...

De ne szaladjunk ennyire.

Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják a fotelkarfát, a patás ellenzői felizgatják magukat, mint a kisnyugdíjasok Varga Mihály mosolyán, Makovecz Imre is leteszi az összenyálazott Orbán posztert egy pillanatra, úgy nézi a közvetítést:
 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán jő a nagyszerű pillanat, érkezik az eredmény, és abban a szent minutumban Orbán Viktor végre Magyarország miniszterelnöke lehet hivatalosan is. Egy emberként sóhajt a frakció, együtt idézik József Attilát: "lesz lágy hús és ifjú karalábé, ökör hízik, és nő a csalamádé". Viktor végig tekint hívein, arcán lágy mosollyal indul letenni esküjét:
 

 

 

 

 

 

 

 

Elidőznek kicsit az áhítatban, majd az ökörnövesztők és karalábékertészek is esküsznek Istenre és Hazára. Szórványos taps váltja az áhítatot, Semjén Zsolt égre emeli tekintetét, és hálaimát mormolva ballag méltó helyre: Uram, nem vittél minket kísértésbe, oda találtunk mi magunk is! Ámen. Himnusz.

Nekünk két dolog marad. Egyrészt sok sikert kívánni az új kormány munkájához olyan őszintén, amennyire tőlünk teli. Mert ha elkúrják, azt mind levesszük torokra lovelace-i módon, pártállástól függetlenül.

Másrészt föltenni a kérdést: mi van a kormányprogrammal? Nem, nem azzal, amit elfogadtatok Orbán személyével együtt, lófaszt. A Nemzeti Közhelyek Iránytűje nem érdekel.
Az a másik, ami az asztalfiók lakója egyelőre, annál inkább.
Lepődj meg, van nekik B tervük. Csak ahogy a választások előtt tőlünk-tőletek kérték a biankó csekket, úgy most megszavazták a biankó kormányprogramot. Mondjátok kedves ökörkertészek, ez ránk halandókra nem tartozik? Csak szólok, hogy ha valósággá válik a felütésként írt viccecske, akkor annak kurvára nem fogunk ám örülni. A bizonytalanságon nem sokat javítanak az olyan népvidámító intézkedések, mint Rákay Pfffilip kommunikációs csapatba emelése. Ugyan vicces lesz, ahogy délutánonként Trisó néven betelefonálós műsorban igyekeznek majd válaszokat improvizálni, de ez azért nem egyenlő a valódi kormányprogram ismertetésével.

 

 

 

 

 

 

 

Ünnepeljétek meg magatokat délután a Kossuth téren, vasárnap menjetek Kötcsére testületileg lerészegedni, mert az közönség előtt mégis kínos, de aztán hétfőtől fogjatok hozzá a határon belüliek dolgainak rendbetételéhez. Nem bánom, kommunikálhatjátok ezt is gesztusnak, vagy aminek a legjobban esik, csak csináljátok már végre.

Addig, amíg az emberek emésztőrendszerén  kényelmesen lesétál a gyomorkeserű.

185 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr62039435

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legenda lett 2010.05.29. 11:53:27

Nekem valamiért az elmúlt hetekben folyamatosan Will Smith jut az eszembe Bajnai Gordonról.Több ponton is erősen sántít persze a hasonlat - ha jól belegondolok, tulajdonképpen valószínűleg az életkorukon kívül az égvilágon semmiben sem hasonlít egymásr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Várúr: Nem érdekli őket, s valószínűleg fel sem fogják amit írsz, hiszen ha egy egyszerű magyar mondtaot fel meg tudnának érteni, akkor nem lennének hívei annak az idegbeteg hazaárulónak.
@apc: Mi köze a kettőnek egymáshoz???

Nyilván az EUR is a "választások" miatt gyengült, a CHF pedig a "választások" miatt erősödött...

Ha ezt az ECB és az SNB tudná!
@popocatepetl:
Háááát igen... Varánusz nevű vándordiáknak is annyira telt, hogy Rákay Fülöpöt (Kálmánt, Philippet, mittomén) fikázza. Csúúúúnya, csúúúnya Orbán! Már látom, Fülöp miatt fog a haza bedőlni.
A poszt rossz és unalmas.
@Mikor rendezi a Fidesz milliárdos tartozásait?:
"A választók kétharmada, nagy része -5,5 millió polgár- nem szavazott a Fideszre!"
De az MSZP-re se szavazott! Nem kellene ökörségeket hangoztatni, aki nem szavazott, az nem szavazott sehová sem, az rábízza a döntést másokra!

Kedves úgynevezett "véleményformáló" balliberálisok! El kellene fogadni végre, hogy most ez nem a ti időtök lesz! Remélem, soha többé nem jön el újra a ti időtök, remélem, hogy soha többé nem fogunk kordonok közt élni! Ezt a reményt szimbolizálja és valósíti meg a mai Kossuth téri gyűlés.

Innentől fogva nem lesztek véleményformálók - a társadalom többé nem hisz nektek, hiába igyekeztek.
Ez a poszt miről szól?
Mármint a posztoló sértettségén,
keserű szájízén kívül.
@Neo07:
Ezt az 5.5 milliót mantrázzák. Arról mély kuss van, hogy 2002-ben az mszp 6.000 (hatezer!) szavazattal kapott többet a fidesznél, jó okunk van hinni, hogy azt is brutális csalással. A többséget 2006-ban is kőkemény hazudozással és az azóta a lefolyóba csobbant szdsz-szel sikerült nyögvenyelősen megkaparintani.
Remélhetőleg nem úgy tesznek mint a közútkezelő amikor egész évben készülnek a hóra aztán amikor esik besülnek...
Szóval volt 8 évük, hogy felkészüljenek átgondolják mit, hogyan...majd meglátjuk.
Egyébként tényleg sok zsebet vissza kell tömniük bármennyire is nehéz elfogadni ezt a szemellenzős jobbosoknak.
@Várúr:
Én sem értem, hogy a baloldali, és a liberális (ha van még ilyen) média képviselői, illetve a Fidesszel nem(!) rokonszenvezők miért hánynak vért ha egy kormány nemzetben és nem a szavazóiban gondolkodik?
Ez a blog gyíkocskám, egy cionliberálbolsevikseggnyaló önsajnálata a választásokon elszenvedett vereség miatt. Ugyanis már nem sokáig írhat ilyen blogocskákat, mert nem lesz aki megfizesse. Ugyanis akik eddig fizették, lassan mind sittre kerülnek. De szar lesz neked gyíkocska!
OV tragédiája (de ténnleg) hogy olyan agyilag zoknikkal veszi magát körül, mint Philippínó, Pelczné, + olimpiai bajnokok, Bájerzsoltika, Sömjén stb., etc.
@atila68:
Én értem. Azért, mert nekik tényleg csak a hatalom a fontos. Az elvi szempont. (Elviszem. Pont.) Nemzethez annyi közük van, mint barackmagnak az atommaghoz.
@lekvárzsibbasztó:
Biztos vagy te ebben?
Szerinted ha valóban az általad (és csak az általad felsoroltak) vennék körül Orbán Viktort akkor húsz esztendővel a rendszerváltás után még mindig a magyar politikai porondon lenne?
@old_field: Verd a szádra makovecet. Hülye gyerek.
@Cselo:
Én sajnálnám ezt a fikablogot. Bár lesz még Varánuszból Varányuszi.
@Cselo:

Igazad van kisfiam.

Ezt Orbán fizette:

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri

Ezt Vona Gábor:

varanus.blog.hu/2010/05/12/nemzetbiztonsag_bt

Erre meg a hozzád hasonló idióták dobták össze a rávalót:

varanus.blog.hu/2010/05/26/trollok_haboruja#c9977139
@Várúr:

A francért kötsz belém ?

Nem láttad a vers végén a :D jelet vakegér?
Nem láttad az utána beírt GYF-es verziót, meg amit arra írtam?

Az Eötvösbe meg biztos azért nem kerültél be, mert Te nem tartoztál a legkiválóbbak közé :)

Apósom olyan mint Ti. Az unokáinak egy darab háztartási kekszet sem vett még, de OV képe be van keretezve és ott van mellette az éjjeliszekrényen.
@Várúr:

A francért kötsz belém ?

Nem láttad a vers végén a :D jelet vakegér?
Nem láttad az utána beírt GYF-es verziót, meg amit arra írtam?

Az Eötvösbe meg biztos azért nem kerültél be, mert Te nem tartoztál a legkiválóbbak közé :)

Apósom olyan mint Ti. Az unokáinak egy darab háztartási kekszet sem vett még, de OV képe be van keretezve és ott van mellette az éjjeliszekrényen.
@Fabius: Nem kell terelni, haver. Ezt mind ugyanazok fizették. Azok, akik igyekeznek a saját ellenzéküket is ők maguk adni (lásd a Magyar Gárdát, élén a Munkásőrség utolsó parancsnokának fiával). Akik nem közkatonának, hanem tábornoknak szeretnek egy seregbe beállni, mint Gergényi. Akik zökkenő nélkül lesznek kisztitkárból nagytőkések (na, ki is?). Akik hol a tüntetőket hergelik, hol a droidok szemét törölgetik a cickendőjükkel (mint az a főkapitányfi, nem jut eszembe e neve). Szóval: ők.
Éljen Orbán Viktor és Kormánya. Sok sikert nekik.
@Várúr:

A francért kötsz belém ?

Nem láttad a vers végén a :D jelet vakegér?
Nem láttad az utána beírt GYF-es verziót, meg amit arra írtam?

Az Eötvösbe meg biztos azért nem kerültél be, mert Te nem tartoztál a legkiválóbbak közé :)

Apósom olyan mint Ti. Az unokáinak egy darab háztartási kekszet sem vett még, de OV képe be van keretezve és ott van mellette az éjjeliszekrényen.
Hát ez eg hogy került háromszor fel :(((((
Egyszer Fábry Sándor a Napkeltében mondta azt, hogy a baloldalt jelenleg egyetlen dolog tartja össze: az Orbán Viktor elleni gyűlölet. Ez a cikk e gondolkodás mintapéldája (példánya). Lesújtó a véleményem a cikkről, ez az amikor azt mondom, hogy káros a véleményszabadság, na mindegy. Ezt a négy évet most böjtöljétek ki. Ja, Fabius, légyszíves sorold fel azokat a jelentős kormányzati intézkedéseket az elmúlt 8 évből, amik elősegítették a magyar gazdaság, társadalmi jólét fejlődését. Kössz.
Gyertek srácok öltözzünk pink mellénybe,
Szórjunk füvet Orbán Viktor elébe
Hadd gázoljon a kábszerbe' bokáig
Szívja-szívja Orbán Viktor sokáig!

Király András
Megválasztották a miszterelnökurat? Jajdejó. Akkor mától jogos az orbántakarodj. Végre.

Mielőtt lekomcsinyugdíjasozna valami binárislelkű narancsjugend sietek megjegyezni hogy tudnék én lelkesedni, pláne nyolc év tolvajszoclib-uralom után, van egy kis gondom viszont: jó a memóriám és még kiválóan emlékszem arra hogy mit művelt ez a barom az előző kormányzása alatt.
Én azt gondolom, igenis hangulatjavító intézkedés kinevezni Philipet bármilyen posztra, ahol találkozhatnak vele a zemberek.

A 25 évesen 75 éves konzervatívot játszó modoros seggfej szerintem rendkívül mulatságos, és ha a kommunikációs közössében Szíjjártó "mantra" Péter adja a szellemi iránymutatást, abból csak hihetetlenül mókás dolgok sülhetnek ki.
Orbán:A kormányzópárt, erős és nagynak látszik
mert többmillió ember vállán áll.Majd úgy
jővő év eleje környékén ha kiszaladnak és-kijózanodnak-alóla nagyot lehet ám zuhanni.
@baliquez:
Na mit?
Ha az Ezüsthajóra meg a társaira gondolsz, akkor is az helyzet, hogy több nagyságrendbeli különbség van a hibák tekintetében. Az államadósság csökkent, az országnak tekintélye volt. Hibákat persze lehet elkövetni, emberek ők is. Lehetnek rossz személyi döntések is, mindent nem lehet egymagunkban csinálni...

Azóta még tapasztaltabb lett, és most már nem az ellenséges ballib környezetben kell kormányoznia.
Sem a cikkíró gondolatait, sem a vele egyetértő kommentelők "magasröptű és egyben mélyenszántó" következtetéseit nem kívánom minősíteni.
Minősítitek magatokat a kimondott/leírt szavakkal.

Ha ennyire fáj a jelen, miért nem követitek gyurcsány fletó ajánlatát?
"EL LEHET INNEN MENNI!"
Mire vártok? Minek maradtok itt, ahol nektek annyira rossz?
Indulhattok, vigyétek magatokkal a fletót is, aki annyira "BÁTOR", hogy ma, Orbán Viktor min. elnöki kinevezésére nem tudott eljönni. Miért????

Vonyítanak a vesztesek.
De: a kutyaugatás nem hallatszik az égig!
"Kedves" Szerző!

A mérhetetlen elfogultságodnál csak a tudatlanságod nagyobb!

Ha annyira bizonytalan vagy, akkor mit csináltál itt az elmúlt 8 évben? Vagy akkor sokkal jobb volt az élet, ugye? De most majd vasvillával fogja kergetni az embereket a Zorbán, nem? Meg mindenkit bezavar a templomba, ha nem, akkor elküldi közmunkára. Meg talán a fizetéseket is csökkenteni fogja, neked meg nem is ad...

Korábban én is elfogult voltam Orbánékkal, ma már nem, de azért az elég gyomorforgató, hogy máris több szitok érte, mint Gyurcsányt a 8 év alatt. Biztos nagyon rossz dolog 200-ra csökkenteni a parlamentben pöffeszkedőket. Biztos rossz dolog a hülye gyerek megbuktatása alsóban, biztos óriási faszság adót csökkenteni igaz?

Ha ennyire utálod a jelenlegi kormányt, kérj menedékjogot Szlovákiában. Biztos jól fogadnák az ilyen derék "gondolkodót".

Ajánlom magam!
@II.Briandrew: Ha mar nem vagy elfogult, akkor mit Gyurcsanyozol itten, az az ido lejart, most a Nagy Viktor van teriteken (isten dicsertesse (KDNP-seknek Isten)).
Hogy mar is annyi szitok erte ?! Melyik univerzumban elsz te, felgyujtottak tan az MTV-t ?! Orbant takaroggy'-ot ordibalnak a parlament elott ?! Ebredjel mar fel picit, vezered a fonok, senki nem vitatja, de ha valki kritizalni meri, akkor mar rohadt libisi mi ? Nyugiodjal meg OV egy idiota (nem idiotabb a tobbi partvezernel persze), szoval 4 evig fog meg kapni eleget. Szoval trolloknak sok nyugtatora lesz szuksege, vagy ne olvassanak forumot, ne jarjanak ertelmisegi kozegbe, ertem ez alatt azt a helyet ahol az emberek hasznaljak az agyukat.
@olvasgatok: @II.Briandrew: Ha ennyire szar volt az elmúlt 8 év számotokra, miért nem mentetek ti????? Annyival kevesebb agymosott orbán-fan lenne!
Egyébként, ha olvasnátok kicsit rendszeresebben a szerzőt, akkor tudnátok, hogy a szocikról meg a libsikről is leszedi a "keresztvizet", ha nem tetszenek neki. Csak két bites memóriával lehet azt hinni, hogy aki az egyiket nem szereti, az automatikusan a másikat meg igen. Eh, faék...
Orbánék már a nyertes választás után elkezdtek dolgozni, pedig nem volt kötelességük, hétfőn már repül Varsóba, mi kell még, basszátok meg?

A magyar "baloldalt" (baloldal ez egyáltalán?) egy dolog tartja össze, az Orbán elleni, Hetes hetes szintű műsorok által gerjesztett gyűlölet.
@Metrós Ryder: Nem, a magyar baloldal jobboldalon van.
@kisa:

Egészségedre, egyéb hozzáfűzni valóm nincs az agymenéseidhez!
Ma délután a Kossuth téren állatsimogató és néző lesz!
kisa:
a szerzőt rendszeresen olvasom, ugyanis szeretek jókat nevetni még a NYOMORÚSÁG IDEJÉN IS!
Ugyanis: Minden dráma (ha jó) nem nélkülözi a komikus elemeket (Shakespeare)!
Nemcsak az elmúlt 8 év volt rettenetes, hanem 1945 óta mindegyik, 1998-2002-t kivéve. Igen, az első Orbán kormány, mely időben fejlődött az ország, még akkor is, ha a vakok nem akarják látni. Európa, és a világ elismerése igazolja ezt.
Nem kívánom kommentálni a továbbiakban azt a 8 évet, amennyiben Te, a csalók, tolvajok, hazugok oldalán állsz.
Miért mennék én? A Te ideálod fletó, menj vele, az ő felszólítására.
Jó helyed lesz Szlovákiában, Romániában, Izraelben, Irakban, stb.
Isten veled!
@II.Briandrew: Korrekt, bár semmiféle összefüggés, cáfolat, gondolatszikra se fűzi ahhoz, amit írtam, de sebaj, két bittől ez is szép teljesítmény!
@nomac:

Ahogy elnézem neked máris egy dobozzal fel kell íratni valami erős nyugtatóból, mert láthatóan nehezen viseled, hogy 8 év után elég csúnyán és egyértelműen leszavazták a baloldalt. Nagyon sajnállak titeket, akik otthon maradtatok. Rémes életetek lesz, meneküljetek a Zorbán vasvillája elől és az MSZP meg a már nem létező SZDSZ vígaszt, reálbércsökkenést, államadósságot, majdnem állami csődöt ad majd nektek jutalmul. Ha esetleg meg még jobbra akartok kitérőt tenni, akkor egy jó kis cigányozás vagy zsidózás pedig minden gondotokat egy csapásra megoldja...Biztos jobb lesz, mint ez a csúnya Viktor, aki maga az Ördög! :)

Már ne is haragudj, de szánalmas!
@olvasgatok: Ne csak olvasgass, próbáld meg értelmezni is, amit mások írnak, mert pontéppen azt bátorkodtam kifejteni, hogy aki NEM orbán-fan, az még nem biztos, hogy gyurcsány-fan. Ahogy Fabius se az, meg én se, meg még sokan mások se.
@kisa:

Biztos a 2 bites agyammal élek Londonban és annyira hülye vagyok, hogy biztos az egzisztenciám, saját lakásom és nem épp mosogató állás van mögöttem. De te annyira ismersz engem, hogy tuti neked van igazad és csak azért, mert nem a te oldaladon tapsikolok, máris idióta vagyok. De vállalom, ha te mondod, biztos úgy van. Maradjunk is ennyiben. A vita részemről lezárva és megköszönöm, ha nem is címezed nekem a firkálmányaid!
@II.Briandrew: Lononból meg minek ugatérozol bele az itteniek dolgába? Gyurcsány-fan-e vagy? Mert vagyunk itt páran, akik NEM mentek Londonba, oszt mégse vagyunk obánrajongók.
Egyébként meg hiszem, ha akarom Londont. :-) Én meg nyújorkból irkálok ide, tudod, van ott az szép nagy ensz-palota, na ott dolgozom... Igaz, csak mosogatok.
A Magyarellenes Gyurcsányizmusnak vége, az MSZP amikor kormányon volt mindig kárt okozott, botrány botrány hátán volt, mindent eladtak amit lehetett elárulták a Hazát, kizsákmányolták a Nemzetet, 1994-98, 2002-2010, és 1989 elötti Komunizmus rablás időszaka soha többé MSZP-SZDSZ elég takarodjatok a Hazából. Felébredt Magyarország.
@II.Briandrew: Nem tudom melyik orszagban elsz, de a kommunista baloldal nyert jelen pillanatban, ennek persz nem orulok, de az elozo kormany sem volt jobb.
@II.Briandrew: Ocsem, te kulfoldrol osztod az eszt, megolrulok, te egy igazai magyar vagy gratulta ! (Meg mielott elpirulnal, a vilag minden tajan dolgoztam -mint mernok-, es szinte mindenutt marasztaltak is, de viszont en itthon erzem jol magam, fuggetnelnul, hogy epp melyik idiota kormanyoz)
jajj feleim ezt az izléstelenség orgiát ami a Kossuth téren megy....

Nagy magyar giccsparádé. Persze már most elő vannak hozva a szekrényben bújkáló csontvázak. Miattuk nem lehet majd semmit tenni ...jajjjhhh

Jó van a Fidesz kezd ismét arrafelé fordulni amiért olyan sokan olyan nagyon megutálták őket annó. Jól van ez így csak előrre a lenini úton...
@nomac:

Igazad van, szar alak vagyok, mert nem Magyarországon élek, hanem két évig eljöttem világot látni,tapasztalatot szerezni, mert megtehetem. Sajnálni tudom csak azokat, akik ezt lenézik, bár szerintem inkább eszi őket a sárga irigység...Más, racionális magyarázat nincs erre a példátlan gyűlölködésre, hiszen nem is ismertek(hála Isten). De ne aggódj, visszamegyek hamar és részt vállalok az orbáni éra alatt való nagy szenvedésetekben...

Addig is kitartás, majd küldünk segélycsomagot Londonból!
@Bocajuniors: Nono...Az Nagy Országkiárulás és szétherdálás Antall Józsfünk nevéhez fűzödik...
Amúgy sajnos látszik, miért is tart ott az ország, ahol. Mert tele van gyűlölködő, irigy idiótával, aki nem lát tovább az orránál. A szlovákokat szidjuk folyton, de ők legalább egymást nem utálják, mi meg egymást is megfojtanánk egy kanál vízben, mert 2 forinttal több jut neki. Aztán meg csodálkozunk, hogy az Unióban mindenki röhög rajtunk. Hát ezért. Talán érdemes lenne megfontolni ezt, ahelyett, hogy zsigerből anyáznánk. Valószínű többre vinnénk, mint ahol most tartunk...a béka segge alatt!
rockjano:
ne nézzed az ízléstelen orgiát a Kossuth téren! Vágd a centit, decemberben jön a HANUKA-ünnep!
Addig énekeld az internacionálét.
Te, te ÉHES PROLETÁR!
Hello!
Azért kicsit ijesztőnek tartom a nagyvezír hanghordozását, valamint azt a kezdődő személyi kultuszt, ami szerintem minden normális embert riaszt...

( különben most mi a baj azzal, ha valaki külföldön él, és onnan osztja az észt, amikor ide adja le a voksát is.
a határon túl élő magyarokkal talán nem így lesz? onnan osztják az észt, és ide szavaznak - a fideszre...)
Ennyi bunkó viktoriánus irást még nem olvastam.8 évig fröcsögték a szart ha kellet
ha nem,most ha egy kicsi visszafröccsen rájuk rosszul vannak,szokjátok, mert mert van talán
rá még négy évetek.Visszafoglalták a Kossuth
ezt a baromságot,edig hol voltak? Izraelbe
üléseztetek?
@bobo55: A leggusztustalanabb a kettős álampolgársági nyáladzás.

Elfelejtve hogy 98 és 2002 közt ők sem tettek semmit az ügy érdekésben sőt alapvetően nem támogatták a dolgot.

Az egész Orbáni beszéd olyan erőtlenebb jellegtelenebb volt és nem is túl hosszú.

Azt meg most senki nem mondhatja hogy 2 millióan voltak.

Nagyon látszik hogy az a rengeteg ember aki rájuk szavazott sokkal inkább a szocik ellen volt s nem őérettük
Én nem a birka-agyu, hazaáruló 7,3 millióhoz, hanem a nemzeti összefogást megtestesítő 2.7 milliós TÖBBSÉGhez tartozom…
Mi nem talicskázzuk ki a pénzt az állami vállalatoktól. Mi az államivállalatokat talicskázzuk be (talicskástól) az MFB banktitok védelmébe…
Tanultunk a hibából… Nincs több ezüst hajó - már fuSSa aranyra is…
Mit adogassuk el a székházakat ? Székházat (és Sándor palotát), azt egy forradalmár foglal…
Akinek ez nem tetszik kirugatva!!!
Itt nem lesz ilyen csúfos demokrácia itt NÉPI -akarom mondani NEMZETI demokrácia lesz! - Ezt baromi jól le lehetett tólni ennek a népnek a torkán (ezt a hozzászólókon is látom :) Ami bevált minek változtatssunk… Csak a forradalmi lendületet megtudjuk tartani! (még a végén felébrednek, és a 12 legnagyobb államigazdaságot is neki álnak keresni…
Az amatör szocik azt hitték, hogy néhány millióval a "TSZ elnököket", és stábját kell megvenni…Mi tudjuk, hogy az egész gazdaság légneművé tétele a megoldás. …hát hiába ezek amatőrők…
Most majd TANULHATTOK!
Most majd TANULHATTOK!

A bv-intézetekben könyvtár is van!
Lehet készülni az életfogytig tartó tanulásra...

Muhaha
rockjano:
te tényleg nagyon buta/tudatlan/hazudozó vagy!
1998-2002 között az egyetemen az erdélyi magyaroknak FELE-TANDÍJAT kellet fizetni, mint az itthoni magyaroknak!
(Volt is felháborodás rendesen).

Azt ajánlom neked, vagy maradj csöndben, vagy TANULJ, OLVASS, INFORMÁLÓDJ, mielőtt megszólalsz!
kellet - kellett
bocs, siettem
@borovi:
Makovecz... :) te lelki és szellemi kihívásokkal küzdő hátrányos helyzetű képződmény...
De úgy tűnik a te szinted is picsa,fasz,szar...
tehát maradj az index.bolsilibsi.hu-nál azt még fel tudod fogni.
A legitim kormányt a külföldi pénztőke is elismeri, ezért javul gazdaságunk megítélése, dől a lé.(akkó mé' lett drágább a frank)
Egyébként Makovecz Dombóváron tervezett egy szállodát,(csak egy szálloda van, )a népnyelv csak "betonnak" nevezi, de ez még a komenyista időkben volt, valószínű, Őt is megtévesztették.
@LouiS: Szerinted a jelenlegi helyzetért ki a felelős, ha nem a maszop-szadesz, mi? Idióta.

@apc: Még csak ma állt fel a kormány, mi a faszt rinyálsz?

@alibaszna de bamba: EgyeNlőre? Előbb tanulj meg helyesen írni mielőtt két vekkeviktorozás között osztod a tutifrankót! Szerencsétlen.

Annyira szép amikor a még megmaradt ballibbancsok frusztráltságukkal mit kezdeni nem tudván egyetlen megoldásként egy jó kiadósat Zorbánkirályoznak. Ahhoz képest hogy kihalófélben vannak még egész aktívak. Süllyed a hajó, a kiabálás is hangosabb. De ezt leszámítva biztos jó érzés lehet egy politikai szubkultúrához tartozni.
Tulajdonképpen Rátkai
-Philipp,
-Fülöp,
-vagy Kálmán? Tud valaki biztosat?
Görögország, Portugália, Spanyolország,Románia, komoly megszorító intézkedéseket vezet, vagy tervez bevezetni, ha lehetne náluk is fogni a Hír tv-ét, akkor a külföldi zemberek is látnák, hogy töketlen kormányuk van,a megmentőink elmehetnének tanácsadónak a válságban levőkhöz, de vigyenek Magukkal még egy zembert.
@Burden:
az 1 idézet a szerzőtől...
"Varánusz
"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és

büdös a szája,

cserébe nem sminkeli magát...
"
Ez a sok 12,5 IK us fideszes csak azt látja,
hogy ők vannak meg az mösszp. Jön, sött itt van
már a nevető és nyerő harmadik aki lemossa őket a pályáról.Nem is sokára!
@bobo55: A helyesírásodból ítélve tippelhetek? Csak nem a Roma Összefogás pártra gondolsz?
@Radiohead82: Dombóváron a szoci polgármester lemondott, mert több büntetőügy is folyamatban volt ellene, az új, Fideszes polgármester már pár hónap alatt belemelegedett a játékba,de valószínű az Ő ügyeivel nem lesz aki foglalkozzon.
bobo55:
csak te nem látod, hogy mi látjuk/tudjuk, mert azt hiszitek, hogy ti vagytok a "nagyokos, kiválasztott nép". Van annyi esze másoknak is, mint nektek.
Sőt!
@mahorni:
" Egyszer Fábry Sándor a Napkeltében mondta azt, hogy a baloldalt jelenleg egyetlen dolog tartja össze: az Orbán Viktor elleni gyűlölet. Ez a cikk e gondolkodás mintapéldája (példánya). Lesújtó a véleményem a cikkről, ez az amikor azt mondom, hogy káros a véleményszabadság, na mindegy. Ezt a négy évet most böjtöljétek ki. Ja, Fabius, légyszíves sorold fel azokat a jelentős kormányzati intézkedéseket az elmúlt 8 évből, amik elősegítették a magyar gazdaság, társadalmi jólét fejlődését. Kössz."

korrekt... mint Sanyi mindig. :)
@apc: És nyilván emiatt drágult a svájci frank, ugye?
@madeleines:
"Tulajdonképpen Rátkai
-Philipp,
-Fülöp,
-vagy Kálmán? Tud valaki biztosat? "

szerintem Rákay... és Kálmán. :)
amúgy nem a szellemi top figurája a jobb oldalnak, remélem nem kap fontos szerepet.
@old_field: Vigyázz mit írsz a véleményszabadságról, mert az egykori állampártot éltető harcos, felelős patrióta és a nemzeti progresszió iránt elkötelezett baloldali demokrata "csendestöbbség" rögtön előáll egyszerre rákosizni és hitlerezni :)
@old_field:

Hehe :-) Vajon a jobboldalt őszöd óta mi tartja össze? Az Orbán iránti imádat, vagy a Gyurcsány iránti gyűlölet?
@old_field: Egyébként csak annyit hozzá, hogy a demokrácia egyik sarkalatos pontja: mindenkinek joga van hülyének lenni.
Ha jól emlékszem, van bírói végzés arról, hogy őkelme hazudik. Tévedek?
Viszont egy dolog egyre nyilvánvalóbb: nincs kormányprogram, soha nem is volt.

Egy cselekvőképtelen, vitaképtelen, önálló cselekvésre gondolkodásra képtelen embert látok, aki azért akar ministerelnök lenni mert az olyan menő és magasztos. (Lófaszt a seggébe és minden miniszterelnökébe.)

Aki csak prédikálni tud lassan artikulálva az vagy pap, vagy bolond.

Orbán a legöregebb tagja a parlamenti trógereknek akik ide juttatták az országot az elmúlt 20 évben. Nem érdeke széllel szemben pisálni. Ő is a bürokratikus, korrupt mutyigazdaságból élt egész mostanáig, nem is rosszabbul mint 4 éve.

Egyre közelebb jutunk ahhoz a ponthoz, ami európában láncszerű forradalmakhoz vezet. Nem amolyan szavazófülkebéli affektálós strici-rokokó forradalom, hanem nyers és bunkó.

Mázlink van, hogy legalább erre az esetre is lesz hivatásos szervezetünk: jobbik. (bár egyelőre nagyon balfasznak tűnnek mintsem keménynek)

Szóval szerintem ékesszólásokkal és prédikációkkal nem lehet harcolni. Mondhatni a király meztelen!
Most komolyan, a Rátkay Philip a legnagyobb problémátok? (Hogy miért azt nem sikerült megértenem, de gondolom itt nem is az a fontos.) Mert ha így van akkor nagyon örülök, sínen vagyunk.

Ahogy látom az Index mostanában előszeretettel rakja ki a címlapjára ezeket a meglehetősen primitív, fikázó blogokat. A legtöbbnek se füle se farka, valami bagatell baromságon vergődik az írójuk. A sok frusztrált ballib választó meg ugrik rájuk mint tyúk a takonyra, végre valahol kiönthetik a frusztrációjukat. Valahol megértem őket, nem lehet nekik könnyű. Ennyit megérdemelnek ők is. A magam részéről kívánok nekik nagyon jó szórakozást a következő 8-12 évre.
@Fabius: Ha még Őszöd előtt elkezdted követni a hazai politikát, akkor valószínűleg tudod a választ. De én is kérdezek tőled: 1998 óta mi tartja össze a baloldalt?
@Chicano: Ez még hagyján. De amikor egyenlítő tv-t raknak ki a címlapra! XD
@Radiohead82:

98'-ban még nagyon más volt Orbán megítélése. Akkor még ő volt a tisztakezű, aki kapott egy esélyt a konzervatív és új szoci éra után. Ha 02-óta kérdezed azt mondom, igazad van. De ehhez pont úgy kellett a négy kormányon töltött év, ahogy a mostani állapotokhoz a Megyó-Fletó éra.
@Radiohead82: Szerintem kár velük foglalkozni. Ezek az emberek hitből utálják a kormányt meg bármit ami nem fér bele a beszűkült világképükbe. Az hagyján hogy racionális érvekkel meggyőzni nem lehet őket, de sajnos normális hangnemben sem lehet velük vitatkozni. (Elnézést a kevés számú kivételtől.) Irracionális düh, frusztráció, bosszúvágy süt ki ezekből a beírásokból. Hagyni kell őket, csak főjenek a saját levükben. Nincs szebb mint mikor egy maszopos és egy jobbikos egy platformon szidja a még meg sem alakult kormányt. A kutya ugat, a karaván halad. A franc fogja ezekkel elszúrni a drága idejét, megyek megiszok egy sört a haverokkal.
@Fabius: ??
Számomra értelmezhetetlen ez a bekövesedett "mind2 oldal ugyanolyan" duma... amire Te az írásaid ill. az itteni működésed alapozod.
Valóban mind2 figura szimbolikus karakter, de ebből miért dobódna, hogy mind2 oldalt ugyanazok a dolgok tartják össze?
Ennek az egyik legjobb cáfolata a 2/3-ad :
csak a gyűlöletre alapozva nem lehet ekkora arányban nyerni. /Ha az angol választási szisztémánk van , akkor most 2 maszopos van + az Oszi és a többi fidesz.../
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért kell pl. Makoveczet belekeverni 1 "utáljuk 1ütt Orbánt" c. mindennapos szellemi szösszenetbe?
@Radiohead82: "
Egyébként csak annyit hozzá, hogy a demokrácia egyik sarkalatos pontja: mindenkinek joga van hülyének lenni."
Persze, ez így van. :)
De ebből még nem dobódik, hogy minden hülyeséget közzé is kell tenni vmilyen blogban...
De sürgős B+, hogy végre elkezdjenek dolgozni. De tudod, ha 2006-ban nem volt sürgős, akkor most is várhatsz egy kevéskét.
@Chicano: Emberileg valahol érthető, hogy frusztrálja őket a dolog. Mármint biztos nem jó érzés látni nekik hogy a szeretett pártjuk Kedves Vezetőjükkel, Ferenccel az élen mára szinte egy politikai szubkultúrává zsugorodott össze. Annak is lassan a fele már a börtönben építi újjá a pártot.
@old_field:

Talán azért következik, mert elégszer kiabálták az elmúlt években, hogy monnyonle és takarodjon. A Maszop ekkora herénrúgása nem véletlen, és nem is alaptalan. De ennek mozgatója a Fletó elleni utálat. Szerintem.

Makoveczet a legutóbbi kijelentése miatt piszkálom:

varanus.blog.hu/2010/05/21/makovecz_diktaturat_azonnal

Jah, nem tetszik, ha valaki faszságnak nevezi akár a demokráciát, akár a véleményszabadságot. Ha Makovecz politikai véleménynek ad hangot, akkor nem mint építész szerepel. Amilyen minőségében nem is minősítettem. A szólás szabadságát 1848-ban vívták ki, ezért nem tetszik a Nagy Trollok Elleni Háború sem.

varanus.blog.hu/2010/05/26/trollok_haboruja
@Fabius:
Makovecz :
"Vezérre van szükségünk, és nem egy áldemokráciára, ahol háttérhatalmak mozgatják a politikusok kezét (...). Ebben a demokrácia nevű dologban már régen nem hiszek. A kétharmad arra kell, hogy a Parlamentben csücsülő álértelmiségiek ne hónapokig rágódjanak valamin, hanem rögtön lépni tudjunk. Ha valaki emiatt elsiratja a demokráciát, úgy hülye, ahogy van. Vagy pedig gazember."

Az 1. félmondatod én is kifejtetném a jóÖreggel :) ,de ismerve a tiszta, becsületes jellemét, nem félteném Tőle (sem) a demokráciát.
__
A tartalmatlan, áldemokráciákról/álértelmiségiekről írt gondoltaival mi a probléma ??
Szerintem ezek a kérdések annyira időszerűek voltak, hogy nagymértékben adták a jelen parlamenti arányokat...
@old_field:

Szerintem itt a rendszerváltás óta nem ál, hanem valódi demokrácia van. Ez nem fog változni most sem, a szocik választókat beszarató hülyeségeire is írtam eleget.

varanus.blog.hu/2010/02/27/bolgar_vesz_torok_vesz
@Fabius:
Látod, erről beszéltem... Te azt gondolod, hogy néha csapkodsz balra is, azzal hitelesebbé teszed a jobbos csapás'okat.!?
Ha majd egyszer megpróbálod kívülről, reálisan szemlélni ezt a mai magyar valóságot, akkor 1. körben rájössz, hogy 20 maszopos börtönjátékosra jut kb 1 fideszes.
Második körben pedig rájöhetsz arra, hogy ez az arány nagyban adódik abból , hogy ezek a sötét középkategóriás maszoposok nagyrészt a kádár rendszerben szocializálódtak és mivel nem volt normális rendszerváltás ezek az emberek azt hitték, hogy ugyanabban a formában bűnözhetnek tovább, amihez hozzászoktak az 1pártban, ahol nem lehetett megbukni .
De nálad a 2 oldal teljesen egyenlő, ha ezt komolyan gondolod, nehéz komolyan venni a gondolataidat...
@old_field:
ui, nem félreérteni ! az az 1-2 fideszes is sok...pont 1-2vel több, mint, ami normális volna !!
Ami szerintem bizakodásra ad okot, hogy /szerintem átjön, hogy/ OV érzi a felelősségét és érzi azt is, hogy könnyen a maszop szintre juthat, ha nem politizál következetesen tisztán!
Nem hazudozva, nem kioktató stílusban/mint gyurcsányi/ hanem valóban alázattal, a feladathoz méltó módon.
@Várúr: Ha bealkonyul a médiadiktatúrájuknak, akkor eltűnnek a süllyesztőben... Márpedig alkonyul erősen... :)
Már elnézést, de mi a büdös lóhere ez a jobb meg bal lózung még mindíg??

Nincs is jobb meg bal, csak nagyszájú semmire kellő bajkeverők és dolgozó emberek.

Orbán beszédeit tessenek összevetni Kádár beszédeivel a kongresszusok után. Ugyanaz az uresség és demagógia. A jobboldalt a jobbik jelenti. Hja és még egy hasonlat: A Kárpátok Géniuszát pont így tapsolták Romaniában.

Külön lenyűgöző, ahogy röpke egy hónap alatt a jobbikot már szadeszmaszoppal hozzák összefüggésbe egyes zombi tapsolók.

Ez nem szurkolás kérdése. Ez aggodalom, hogy összeroppan az ország mert egy impotens idióta a miniszterelnök, pedig sok alkalmasabb ember lenne a fideszben.

Ha nem ő baszakodna már 93 óta a fidesz élén minden választáson nyerhettek volna saját erőből és nem kellett volna megvárni míg az egész maszop-szadesz saját korrupciójába fullad.
@OrbanWinetou: Csak annyi a különbség, hogy ha valaki a Kárpátok Géniuszát nem tapsolta meg, vitték agyonlőni.
OV-t Kádárral, Rákosival, Ceausescu-val összehasonlítani kb. akkora baromság mint a jobbikot összemosni a maszop-szadesszel.
Brutális hiánynövekedéssel számol a leköszönő Pénzügyminisztérium a magyar államháztartás esetében abban a dokumentumban, amelyet a hétfői átadás átvételre készítettek az új kormány számára - tudta meg a Napi Gazdaság. A hiány a Pénzügyminisztériumból a lap birtokába került dokumentum szerint a költségvetésben tervezett 3,8 százalék helyett 6,5 százalék lesz a bruttó hazai termék (GDP) esetében.
www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=447272&place=vezeto_cim
@Radiohead82: ballibbancs az anyukád aki 3/3 as traktoros volt a tszcs-ben,ez frusztrálhatott téged,ezért lettél bosszúból inkább náci.
Apucid meg erdélyből átmenekült szekus igaz?
@alibaszna de bamba: Most a saját önéletrajzodat akarod rám olvasni, hülyegyerek? XD
Kedves Varánusz! Nagyon sajnállak.
Látom, hogy nagyon rosszul vagy. Mielőbbi jobbulást kívánok.
ORBÁN ÉS BANDÁJA TAKARODJ!
süti beállítások módosítása