Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.21. 08:00 Fabius

Mata Hari beájulna

Címkék: bkv hagyó miklós varga tamás ottlik lilla lea

Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő -tartja a mondás. Lózung ide, sztereotípia oda, van ebben valami. Az éppen zajló események mögül cinkosan kikacsint a tézist igazolni akaró látszat.

A BKV, legyél te is milliomos teleregényben elérkezett a Fogjuk el a Főgonoszt című epizód. Gyönyörűen vágott képeken szemléltük amint Májki, a lator bilincsbe verve hurcolódik a tömlöcbe, a mentelmi joga lejárta után három perccel. Gyönyörű, stílusos pillanat volt. Sokan vártuk, ennél is többen jártunk vitustáncot az igazságszolgáltatás fürgeségén.

 

 

 

 

 

 

Teltek a napok, Hagyó Miklós kérdezgették változó intenzitással a viselt dolgairól. Mit tesz Isten kiderült, hogy Májk ahelyett, hogy otthon púzóizomra gyúrt volna serényen, mentette amit lehetett. Amíg a szájával olyanokat mondott, hogy neki nincs mitől félni, meg tisztázza a nevét, addig az eddig mohón kaparó mancsocskákkal most kifelé forgatta a zsebeit. Szétosztotta a nehezen szerzett vagyonkát, nehogy gond legyen a húsleves porcióval a következő tizenhúsz évben.
Kiszervezte maga alól a Wirtass Kft-t is, amiben - láss csodát - jelenlegi csaja Ottlik Lilla Lea, és annak édesanyja Ottlikné Fekete Éva jelentős tulajdoni hányadot szerzett.

Nocsak! -Kapja föl a fejét a szelektív amnéziával nem küzdő polgár. Nem az meglepetés, hogy Hagyó kimentette ami módjában állt, hanem a személy akivel megtehette ő is. Ottlik Lilla Lea nem először keveredik hasonló ügyletekbe. Felrémlik Varga Tamás neve, akinek felesége volt az első Fidesz kormány vérzivataros időszakában. Abban az időszakban, mikor Kaya Ibrahim és Joszip Tot neve ismertebb volt, mint Orbán Viktoré. Varga tanácsadóból lett milliárdos áfacsaló (ne feledjük, 98'-99'-et írunk), ebből szökevény, majd némi amszterdami bujdoklás után került haza. Az ügyészség szerint ő és 22 társa nem bűnszövetkezetben, szervezetten követék el cselekményeiket 2 milliárd 570 millió forint értékben. ( akit érdekel, részleteket itt talál)
Ottlik Lilla Lea lemezkiadót működtetett ekkor MI-5 néven, és utána is maradt némi hátralék a Vargáék ügyeit intéző Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezetnél.

Őszintén kíváncsi vagyok, ki lehet ez a csaj? Neki sikerült két kormányzati éra alatt is a lehető legnagyobb bukásokhoz asszisztálni. Vagy ösztönösen vonzódik a pénzért bármire képes kiskirályokhoz,- és olyan olajozottan csúszik be alájuk, mintha legalább autószerelő volna - vagy valami elszabadult konspirációs elmélet tanúi vagyunk. Lehet, hogy Ottlik Lilla Lea a magyar Mata Hari, akit pártfüggetlenül épül be sikerrel a legvérmesebb csalók közé, azok megbuktatására. Anyagi helyzetét látva névadója sápadtra sírná magát, és úgy alélna be valamelyik sarokba. Az tény, hogy kegyencei előbb az egekig szárnyalva degeszre szedik magukat, majd buknak akkorát, mint nagymama a fagyott tyúkszaron télvíz idején. De az is megeshet, egyszerűen csak tud valamit, amivel ezeket a renitens fiúkat kezelni lehet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszer van véletlen, de kétszer nincs. Hinni templomban sem szokásom, így a fenti verziók valamelyikét tartom sanszosnak. Könnyen elképzelhető, hogy az akarnok srácok szívesen hódoltak be egy náluk lelkileg erősebb nőnek.

 

 

 

 

 

 

Jelenleg úgy tűnik Hagyó Miklósnak lesz ideje ezeken az emlékeken merengeni sokáig. Dédelgetheti, ápolgathatja magában, vallomásával elősegítheti házi oltárja használatát odabent, ami segít az emlékek maradéktalan felidézésében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este villanyoltás után pedig álomba sírhatja magát Lilla Marleen dalával:

Amióta elment róla álmodom
Érte szenvedek és csak néki szól dalom
Elbúcsúzott ottan némán
Csak annyit mondtam várj énrám
Én szívem, Lilluskám, én szívem, Lilluskám

Istenem teremtőm adj szívembe erőt
Ne kelljen már várnom, hozd vissza nékem őt
Add hogy ne sírjak én árván
Kitárt karral és úgy vár rám
Úgy súgom: Lilluskám, szerelmem, Lilluskám

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr692019729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esetleg aki kinevezte?
Aki nem figyelte Hagyó urunk munkáját?
Aki elnézte neki, hogy ennyit lenyúljon?
He?
Azok hun-e vannak-e???????
@Nubat: az már államtitok kategória. ebben tökéletesen egyetért a fidesz és az mszp.
@úriparaszt:
Hogy én emnnyire utálom egytől egyig mindegyiket!
Pfújj
Ilyenkor tudom, hogy sosem lesz jobb, legyen bárki odafent.
Ez a nő többet tudhat egyedül a rendszerváltás utáni időszak két legnagyobb csalásáról, mint az NBH összesen. Nem kéne kérdezősködni tőle egy kicsit?
@zoltanatya:

Nem sok minden látszik rajta, sehova nem tölt fel képet a mocsok :S
@Kedves Nard: Vagy kurva gyorsan leszedett mindent amit tudott a Heti Válasz cikke után. Most meg épp az okmányirodán áll sorban, kezében a névváltoztatási kérelemmel.
Nem is lenne baj, ha nevet változtatna.
Volt ugyanis egy Ottlik Géza nevű remek magyar író (gondolom, az Iskola a határon című regény sokaknak az első tíz magyar regény között szerepel a top listáján), akinek a nevét viseli és sározza Lillácska. Remélem nem valamelyik leszármazottja az írónak.
Mata Hari volt valaki! Ez a matamanyi kihasznál mindenkit még a sajat anyját is. Szégyen!!! Balettos testvére sem áll vigyázban ezekben a napokban az biztos. A család sem szent matamanyi?
Szeretném a hölgy történetét azzal kiegészíteni, hogy a Varga és Hagyó közötti időszakban évekig Csernus Imre doktorral élt együtt. Komoly kapcsolat lehetett, mert Csernus a Férfi című könyvében neki köszöni meg először az alkotás során nyújtott segítséget. "KÖSZÖNÖM: Ottlik Leának (Ny.). Ő tudja, hogy miért. Nélküle ez a könyv nem születhetett volna meg."
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jr1SKXhR1rYJ:www.scribd.com/doc/23631976/Dr-Csernus-Imre-A-ferfi+csernus+a+f%C3%A9rfi+ottlik&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Az már csak adalék, hogy Csernus többek között azért jött Magyarországra, mert a katonai szolgálatot el akarta kerülni Szerbiában, így évekig szökésben volt, míg végül (feltételezhetően) elévült a vétsége. Vagyis Ottlik Lea miért a törvénysértő férfiakhoz vonzódik? Csernus ugyan nem illik a maffiózó-profilba, de tényleg érdekes, hogy miféle Mata Hari ez a nő, aki szívügyekben újra meg újra ilyen furcsa helyzetekbe keveredik...
Azt olvastam, össze is házasodtak. 2004. óta voltak együtt, amikor Cs. "híres" lett.
Az ott nem az ő fotója fent, csak egy avatar. Régebben fent volt egy fotó, fekete-fehérben.
És majd ír egy könyvet: 1001 éjszaka keféi :)
süti beállítások módosítása