Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.11. 08:00 Fabius

Buci Szkófild

Címkék: photoshop tűzvonalban stohl andrás

Stohl Buckó elfutotta a kilométerét. A szivacs üzemmódnak megint fetrengberger lett a vége. Ám ezúttal rajta kívül vétlen személyek is kárát látták annak, mikor Stohl bucijában már csak a hányni fogsz lámpa égett a kijelzőn. Hősünk nemes gesztussal kért egy cigit, szusszant egyet mint anyóka protkóragasztás közben, és a közben felmentésére érkezett Ancsika kocsijával elviharzott a halálfasza irányába.

Kenyéradói azonban nem elégedtek meg ennyivel. Hiszen aki emberek millióinak otthonában képviseli a logójukat, az minimum tartozik egy bocseszbazmeggel a közvéleménynek. Buckó rögvest az egyszeri ember szerepében találta magát, aki maga köré szarik, és egy lábon táncolva igyekszik nem belelépni. A karriernek hellószia, időpontot egyeztetni innentől a vizsgálókkal kell fellépés ügyben. A felfedezetlen tehetségek szpíker nélkül, a Tűzvonalban rajongók Bordás megformálója nélkül maradtak. A comment:com kutatja a köz véleményét, ki tölthetné be a megüresedett szerepet?

Ez indította be a fantáziámat. Egy ripacs a rácsok között is ripacs marad. Milyen szerepek megformálásával, kiket helyettesíthetne Buckó Bandi stílszerűen? Mert a népszerűség fontos odabent, le kell kötni valamivel a zárkatársakat, különben lóghat a fingófán naphosszat amilyen snájdig fiú. Sorra vettem néhány alternatívát:

Elsőre itt van ugye az alaprajzos csávó a tetovált testével. Valami hasonlóval próbálkozhatna ő is Buci Szkófild néven. 3-4 évad simán kijön a dologból, majd hakniznak bent hetente a fókusszal nála teleregényként, ahogy Zalatnayval is tették.
 

 

 

 

 

 

 

 

Alkati adottságait kihasználva lehet például seggdublőr, az is népszerű elfoglaltság odabent, azt mondják. Fejben eljátssza, hogy ő éppen a Tangó és Cash című opuszt adja elő, és John Tangó szerepét alakítja:
 

 

 

 

 

 

 

 

Ekkor még élni fog benne a hit, hogy jó magaviseletért majd harmadolják a taksát. Ő lesz Bandi Robbins néhány hónapig, a Remény rabja:
 

 

 

 

 

 

 

 

A hit párologtával egyre nehezebben viseli majd a zárkatársak vegzálását és az összezártságot. Előbújik belőle a vérmacsó, és rendezni a fogja a bajos dolgokat izomból. A kihallgatáson hivatkozhat arra, ő tulajdonképpen Az elítéltnek érzi magát, és egy belső hang sugallatára Dorff András szerepét játszotta.
 

 

 

 

 

 

 

A történtek után megcsendesedik, magánzárkába csukják, és pszichiáter segítségével igyekeznek majd szóra bírni a hallgatag bárányt:
 

 

 

 

 

 

 

 

Az orvosi segítség megteszi hatását, feloldódik, és egy idő után Törvénytisztelő állampolgár'nak fogja érezni magát, mint Buci Butler :
 

 

 

 

 

 

 

Javuló magaviselete és mentális állapota lehetővé teszi, hogy külső munkát végezzen a körletben. Szorgos hangya módjára fog tenni venni akkor is, ha magát még mindig a Bosszú börtönébe(n) érzi bezárva.
 

 

 

 

 

Kitartása meghozza az eredményt. Szorgos keze alatt ég a munka, a körlet ragyog, mindenki boldog. Az idő is kitelik lassan, Malkovich Bandit felzsuppolják a Fegyencjáratra, és útnak indítják a szabadság irányába.

 

 

 

 

 

 

 

Mozgalmas időszak elé nézel, Buci. Vazelin, csak az legyen nálad mindig.

46 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr651991524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a valóság az lesz, hogy fogházat fog kapni max 1-2 évre, hétvégente kijöhet majd, jó magaviselettel meg szabadul 18 hónap után mondjuk, viszonylag olcsón fogja megúszni így is; a vazelint nem hinném hogy készíteni kéne...
Hiányolom a T-bag-el való "közös" képet.
@gaiusjulius: szerintem csak felfüggesztett lesz + pénzbírság + jogsi a fagyasztóba.
@úriparaszt: Nem hiszem, hogy az ő önkontrolljával nem fog autóba ülni jogsi nélkül is, ha eleget iszik hozzá.
@espadazo - Játékbolt::

Volt neki olyan, hogy önkontroll?
felfüggesztett lesz itt, semmi más.....
nem kétséges, hogy amit Stohl tett, az elítélendő. de ez a poszt a rosszindulat teteje, az eddigiekhez képest is alulmúltad magad.
rúgjunk bele a másikba - még egyet (kettőt, hármat), ennél aztán mi sem könnyebb...

undorító alak vagy ;)
ezek a drágajó indexes bloggerek néha nem veszik észre, hogy erős felindulásból sikerül lekűzdeni magukat arra a szintre, amit nagyon szellemesnek és humorosnak vélt írásaikban a földbe kívánnak döngölni, majd még meg is köpködni...
és persze azt sem veszik észre, hogy ekkor már legalább annyira hiteltelenek, mint Buci a bordásŐrnagy szerepben... :(
lehet, hogy ezeket a bloggereket is le kéne venni 1 időre a műsorról !?
@kívülbelülálló: lehetőleg nekifutásból, nedves gumicsizmában!
@kívülbelülálló: ez értékrend és habitus kérdése. én (ha tehetném) pont annyit rúgnék minden (mondom _minden_) ittas sofőrbe, amennyi ahhoz kell, hogy többet ne tudjon kocsiba ülni.

az ittas vezetés megengedhetetlen. ráadásult itt már a második kiderült esetről van szó, gondold végig hányszor tette meg eddig fű alatt.
ilyenkor azt is rágd végig, hogy mi van ha a te feleséged/férjed és a gyerekeid ülnek a szembejövő kocsiban...
persze nevezhetsz nyugodtan demagógnak vagy szarrágó hullagyalázónak is, ha veletek soha nem történi ilyen már megéri.
@úriparaszt: és ez szerinted feljogosít arra, hogy minősíthetetlen stílusban még egyszer leköpjétek az illetőt?
nem az a problémám, hogy írtok egy elítélő posztot, hanem az, ahogy ezt teszitek. és úgy veszem észre, nemcsak nekem tűnik ez fel...
én meg remélem, hogy készítheti a vazelint a rohadt, alkesz ripacs és nem ússza meg felfüggesztettel
mocskos, semmirekellő, hazug gennyláda, nem rajta múlt, hogy nem ölt meg senkit! dutyiba vele!!!
@kívülbelülálló: én addig rúgnám, míg mozog, én nem csak én érzek így
Felfogtad te egyáltalán, mit tett ez a nyomorult??? Majdnem embert ölt!
@zotyer: én meg azokat, akik sérülést szenvedtek a balesetben. ha meg is halt volna valamelyikük, azt még jobban sajnálnám.
@Laceeka82: aztán rövidesen megint betintázva vezethet. ihajjj...
@kívülbelülálló: stólt addig kéne köpködni, amíg alkoholproblémái vannak. és legalább 10 évre eltiltani a vezetéstől.
@ajajajjjjjj: helló, ne feledd hogy nemrég felmentettek egy diáktársát halálraverő mini terminátort. Ha ilyen vehemens vagy, miért nem verted ki a huppot annak a tárgyalásán.

Nem védem Stohl tettét, csak éreztetni akarom a kontrasztot.
Mennyi vazelinra ehes, kis hulye ir ide, hihetetlen. Ennyire viszket az anusa itt mindenkinek?
@úriparaszt: Én sem mondhattam volna jobban. Tán nem kéne megvárni, míg Buci megöl valakit az autójával. Viagrával a szájában.
Vam még ami nem tetszik, minden de minden bucis (és egyéb börtönös) fórumon felbukkan az elmaradhatatlan börtönbéli seggbedugás.. miért?
A kurvaéletbe ez mér olyan természetes mindenkinek amikor állítólag jogállamban meg demokráciában élünk?! Túl azon hogy a börtönben mindenkinek lehet egy téglája (adótörvényt, kreszt bárki bármikor sérthet), nehogymá a ferdehajlamú elítéltek szexparadicsoma legyen a börtön! Arra nem gondol senki hogy a seggbeszexnek nem csak szenvedő, hanem élvező alanya is van? Ezért tartjuk fenn a drága állami börtönöket hogy ott deviáns bűnözők élvezkedjenek?! Csak mert egyesek bosszúvágyát kielégíti ha az utálatuk tárgyát képező egyént tucatszor megfarkalják?!
És Bucit hogy büntetném? Jogsi bevonva 10 évre, 2 év börtön/fogház felfüggesztve TÍZ ÉVRE!
@úriparaszt:

Ha császár előd megúszta a halálos kimenetelű baleset okozását, akkor lehet, hogy buci is csak felfüggesztettet kap. Viszont ő már nem ismeretlen a rendőrség előtt, voltak egyéb ügyei is, és ha példát akarnak vele statuálni, akkor sittkó. (Érti apuka, a statuálás a lényeg.) Bár ügyvédgondjai nem lesznek, valószínűleg lesz pénze megfogadni a legdörzsöltebb sztárügyvédet is.
@kívülbelülálló: a vélemünykhöz a saját stílusunkban bizony jogunk van. cserébe mindenki másnak (akit ezek a vélemények érdekelnek) joga van bármilyen stílusban ellentmondani vagy alátámasztani. ez szerintünk korrekt.
az érdekeltek is reagálhatnának de nincs olyan súlyunk és pont leszarják. ez így kerek, mindenki jól érzi magát.
feltételezem senki nem mazochista, tehát nem jár feleslegesen bosszankodni/mérgelődni ide.
@úriparaszt: ...bosszankodni/mérgelődni jár ide..

így pontos :)
az egyik ismerősöm sima ittasvezetésért 450kilót perkál, plusz 1év 6hónapra elvették a jogsiját. nem tudom, arányban lesz-e majd a Buci büntetése...
OZ kimaradt, pedig abban sok szerepet kaphatna.
@kívülbelülálló:

Hiába no. Nem mindenki képes fantáziaszex blogot írni, barátokat megvezetni, aztán etikáról prédikálni. Van akinek csak erre futja szegényes képzeletéből. Nem bánom, ha kioktatnak, de szerintem ebben a témában az ne te legyél.

@úriparaszt: De, ő bizony mazochista :-))
Ezek a képek elég gázosak.
Legalább ne a vízfejhatás érvényesülne.
Ha esetleg letöltendőt kapna (szerintem nem fog, mert van ideje és pénze "megbánni" tettét), akkor sem fogják vegzálni a börtönben. A fegyőrök majd úgy bánnak vele, mint a hímes tojással.Hisz ő könnyen fordulhat a médiához, és akkor kiderülnek a rendszer hibái. A rabtársai az esetleges szankciók miatt még csak csúnyán sem mernek majd ránézni, nemhogy se..beb...ni.
Nem akarom megalázni, nem akarom hogy popóba dugják, nem akarok nyilvános könnyeket, csak annyit szeretnék, hogy többet ne ülhessen volán mögé...és az országban egy Stohl se..soha már.
akassza föl magát gusztustalan ripacs
Nyugodtan gondolja végig mindenki. Mi lenne a véleménye erről az alakról, ha az ő családtagjait szállító autónak menne neki részegen. Immár másodszor elkövetve ezt a kihágást.

Mit szólna a sok károgó, amikor az ő gyerekük a gyerekülésbe bekötve sikítana a pörgő-forgó autóban? Kiabálva, hogy apa segíts!

Ezek után kell megvédeni ezt a férget. Aki az ismertségét és ismerettségét felhasználva akarja majd a legkissebb büntetéssel megúszni. Nem volt véletlen, hogy elment a helyszínről. Egy ügyvéd mondhatta neki. Így majd arra fogja, hogy otthon ivott a baleset után.

Ráadásul ez az ember talán példakép is a rajongói előtt. Ha duplán vagy triplán kijárt neki a tisztelet és a celebséggel járó minden nemű kedvezmény. Most duplán vagy triplán járjon neki a büntetés is! Ha eddig példakép volt embereknek, akkor ezután legyen példa másoknak!
Kimaradt, hogy lehetne rodeo bohóc a Dutyi diliben.

"De semmi szarság! Aszt rühellem!"
nagyon trendi. hogy lehet valakiben ennyi gyűlölet? ja, azt elfelejtetted hozzátenni, hogy természetesen erről is a patás orbánviktor tehet.
ez a ripacs nagyarcú gnóm Stohl úgyis megússza.Krokodilkönnyeket sir, nyilvánosan vezekel majd egy csomó beszélgetős műsorban ( darabján 200 ezerért ), eltűnik kicsit, aztán másfél éven belül előbukkan képernyőn, mintha mi sem történt volna. Közben meg piásan-bedrogozva autózgat tovább, mivel úgy érzi, rá nem vonatkoznak a törvények.
A mosdatása már meg is kezdődött,először 3,8 ezrelékről volt szó most már csak 2-ről, érdekes módon drogteszt se volt, pedig ilyen ügye is volt már. Azt is egyre kevésbé feszegetik, h autóval lelépett a helyszinről, hála az ügyvédeinek, a végén majd azt hallhatjuk, h a törött combú bácsi kacsázott a művészúr elé, aki csak 3 dianás cukorkát szopogatott el
@borovi: természetesen a sérülteket sajnálom elsősorban, de Bucit meg azért, mert ilyen szerencsétlen hülye, nem tud megálljt parancsolni magának. Sikeres ember elbaltázza az életét... sajnálom.
Én a Vitathatatlant hiányolom a galériából, ahol Buci Mácsóról kiderül, csak is ő a legkőkeményebb alkesz.
@old_field:
Te meg mi vagy, az erkolcsi etalon faszikam?
Mi ez az izmozas hogy le kellene venni a musorrol a kommenteloket, milyen alapon apukam, csak mert nem tetszik a pihe lelkednek. Ki vagy te, csak nem nagyra tartod magad mint egy magyar celeb? Debizonyam.
Ne a vilagot akard megvaltoztatni csorikam, hanem magadat, es tessek masfele bofogni.
Igenis kiveri a biztositekot barmilyen ismetlodoen kozveszelyes idiota, lehetne akar George Clooney is vagy a Dalai Lama, az is hasonlot kapna vissza mikor sokszorosan szandekosan veszelyeztet.
Az az erkolcsi nulla aki nem haborodik fel az ilyenen, kenyeske. Megerdemli ha kihozza az allatot az emberbol.
@kívülbelülálló: Most neked tenyleg ez a legnagyobb gondod a sztorival, hogy taho modon szidjuk?
Mondd? Ez a legnagyobb kritika ami eszedbe jut az esetrol?
Rossz oldalra altal, a szar most arra repul. Igazabol csak visszarepul arra aki elszabaditotta, a sajat hozzaallasanak megfelelot kapja, johogynem babusgassuk meg sirongjunk szegeny meghurcolt ostehetseg orszagkincsen. Johogynem mar ki is tuntessuk az erdemeiert.
Mondom, azt kapja amit erdemel. Csak nem latod a rosszul es rosszkor mukodo erzekenysegedtol.
@mongoose: Mármint a posztos arc. Buci ego-ját meg már épp ideje kicsit derékba törni
süti beállítások módosítása