Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.02. 08:00 Fabius

A ködásító, az extra tahó meg a négyötöd.

Címkék: mszp jobbik majális hirtv

Csodálatos majálisokat láthattunk tegnap. Mindenki kivette a részét belőle, ez derék. Az ingyencirkusz úgy az igazi, ha minden oldal kihozza magából a lehető legtöbbet, és nem végez slendrihán félmunkát. Csak sör, virsli meg vurstli legyen? Erőlködéstől bepállott hónaljszagot a parasztnak!


Horváth Csaba meglepetésgyárosnak sikerült akkora ködöt ásítani az ezer fő körüli szimpatizáns arcába, mintha legalább egy szárazjeges füstgépet kellett volna lenyelnie merő párthűségből.
Ingyen BKV! -így a szlogen, mire felkapni sem érdemes a fejünket. Megborultak ezek teljesen, ez nem kérdés. A kivitelezhetőség egyetlen módját illusztrálom:

 

 

 

 

 

 

 

Aki képes komolyan venni ezt, az legalább annyira meg van rogyva szellemileg, mint a leépülés minden tünetét nagyközönség előtt felvonultató szocialisták.
De, hogy ne fulladjon teljesen unalomba és érdektelenségbe a városligeti dzsembori, a Magyar Demokrata fotósa úgy érezte, föl kell dobnia a bulit. Végülis dokumentaristának lenni kurva unalmas, fotózgatásra zsebhokizni sem lehet ínhüvelygyulladásig. Sokkal érdekesebb bekiabálásokkal kiszínezni a rendezvényt, majd az elgurult gyógyszerüket keresgélő nyugdíjasok eltorzult arcára polírozni a bohócot zseben keresztül, szigorúan jobb kézzel. A hiteles tájékoztatás jegyében persze szipogni kell a hírTV-nek, hogy rendőrbácsi kérem, nyugdíjas hordák szántják föl a Városligetet, és különben is, nekik genyózni nem ér.

Ez volna a sokat hangoztatott polgári oldal? Bár ha belegondolok, valóban itt az idő(!) bemutatni.

Ettől eseménytelenebbül zajlott a Jobbik rendezvénye a szigeten. A pártnak nehezen sikerül feldolgozni a szerintem figyelemre méltó, szerintük némileg csalódást keltő választási eredményt. Morvait vissza is vonták az arcvonalból, nem hozta az elvárt eredményeket. Őt várja a brüsszeli kádertemető, Vona Gábor pedig az ősmagyar szívek felélesztésén dolgozik lázasan:

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiszen a magyarok jelentős többsége Jobbikos, csak még nem tudnak róla. No, a sokkszerű felismerés nem ezen a hétvégén érte ezt a jelentős többséget. Bár Vona szerint annyira uralják szimpatizánsaik az internetet, hogy ha az itt tapasztalható százalékok alapján választanánk, akkor nem is kétharmada, de egyenesen négyötöde lenne a pártnak. Bátor kijelentés. A Jobbik internetes aktivistái valóban kitesznek magukért a párt reprezentálását illetően. De személyes tapasztalatom, hogy az LMP karaktergyárosai bizony felveszik velük a versenyt úgy létszámban, mint vehemenciában. De a nagyratörő álmok ötletszerű dédelgetését már megszoktuk. Én inkább azon vagyok meglepődve, hogy a választási eredményt kicsinylő párt milyen új, több szimpatizáns számára vonzó alternatívát kínál a választóknak. Némi töprengés után Vona Gábornak sikerült kiválasztania két abszolút friss dolgot:

 

 

 

 

 

 

A szigeten elhangzó beszéd újdonsága a Fidesz bukásának jósolgatása, meg a jóízű Salamonozás.
Szó megreked az emberben ekkora kreativitás láttán. Az üzenet olyan új, hogy még rajta van a kímélő habfólia. Így kell ezt. Aki nem szavazott ránk, mert zsidóztunk és zsideszeztünk, az majd fog, ha kicsit zsidózunk és zsideszezünk. Ezt a logikai bravúrt vajon az Atilla Király Népfőiskolán oktatják, vagy kizárólag genetikai úton, tiszta ősmagyar vérből öröklődik? Vona azért adott tanácsot is a kormányzásra készülő pártnak: ha megoldják a Jobbik által felvetett problémákat az elvárt módon, akkor túlélhetik az elkerülhetetlent. Ellenkező esetben mese nincs, jön a Jobbik.

Most már tényleg. Isten bizony. Na.

 

48 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr221967760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Aki képes komolyan venni ezt, az legalább annyira meg van rogyva szellemileg, mint a leépülés minden tünetét nagyközönség előtt felvonultató szocialisták."

Miért, aki végigolvasta a Horváth Csabának szánt külön blogketrecet az index főoldalán, az találkozhatott olyanokkal, nem is kevéssel.
Kedvenc érvem: sokba kerül a jegyek nyomtatása, eladása, kezelése, ellenörzése.
Mondjuk csak arról feledkeznek meg, hogy a vidékiek kedvéért továbbra is fenn kellene tartani ezt a naggggyon drága és pazarló jegyárusítási rendszert, mer ugye nekik coki...
A Jobbik csak olyan területeken erős (BAZ megyek, Szablocs-Szatmár stb.), ahol az emberek életükben nem láttak zsidót. Teljesen felesleges és értemetlen zsidózni, de ezt nem sikerült felfogni a Jobbik bölcs vezetőségének.
Mint Budapest vonzáskörzetében lakó és Budapesten dolgozó vidéki polgár felháborítónak tartom hogy egyáltalán elő mertek állni evvel a pofátlansággal. Parkoljunk fizetős P+R parkolókban és utána vegyünk BKV jegyet, ami a budapestieknek ingyen jár abból a pénzből amit befizetünk a parkolásért? Most tekintsünk el attól hogy a dolog totális hülyeség mert sose jönne be belőle elég pénz, csak nézzük az üzenetét a vidékiek számára: ez a város nem a tietek, csak megtűrünk itt benneteket amíg fizetitek az ingyen tömegközlekedésünket. Drága honfitársaim, Budapest az ország fővárosa, és mint ennek az országnak az adófizető polgára okkal formálhatunk jogot arra mi vidékiek is hogy ne kelljen adót fizetnünk ha esetleg autóval kívánunk amúgy elég lepukkant székesfővárosunkba látogatni. Belegondolni se merek mekkora botrány lenne abból ha egy vidéki település adóztatni akarná a rajta áthaladó forgalmat mert ez zavarja az ott lakók életét. (Pláne ha csak a budapestieknek kellene fizetniük.) Vérforraló aljasságnak tartom hogy valakinek van pofája ilyen olcsó demagóg dumával egymásnak uszítani ennek az országnak a lakóit. Mindez attól a párttól amelyik bő tíz éve a jobboldal megosztó politikájáról papol. Bízom benne hogy mára már budapestiek többségének is kinyílt annyira a szeme hogy átlátnak az ilyen sunyi gazemberségeke.
@Mikor rendezi a Fidesz milliárdos tartozásait?: Ez valóban égető kérdés, egész éjszaka rágtam a körmömet hogy vajh' mi lesz a megoldás. Totál nagy bajban van most a fidesz, nem lennék most a bőrükben. Tök szerencse hogy az mszp csak néhány százmillióval tartozik. Csak néhány tucat nokiásdoboz és el van a dolog boronálva.
@Chicano: "és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
@Chicano: Amit én lopok az rendben van, mivel a másik úgyis többet lop. Nem érzed mi ezzel a probléma?
@Sztávrosz_: Miről beszélsz? Itt ez a borzalmas mutyipárt aki kilopta a szemünket az elmúlt 8 évben, már a pártvezetésig ér a kaka és csak azért nem tudják egyiküket-másikukat kihallgatni mert eddig védte őket a mentelmi jog. Versus a fidesz aki még át sem vette a kormányzást. Nagyon utálom mikor valaki azt próbálja elmagyarázni hogy egyik kutya másik eb. Ez nem igaz. majd lehet szidni a fideszt is ha hasonlóan töketlenek és korruptak lesznek mint a szocilista-szdsz koalíció volt az elmúlt években.
@delano: 1. Viszont, ott cigányból van bőség.

2. Egyébként, tájékozatlanságodban butaságot mondtál. BAZ és pláne Szabolcs-Sz. megyékben igen komoly zsidó közösségek éltek, legalábbis, a deportálásokig. Mád és környéke (borkereskedők, pl.), Szatmárban rengeteg hászid (paraszti életmóddal) élt.
Ha így megy tovább, Vonáék úgy megdádázzák a fideszt, hogy csak na. A magyarok zúgó nyilaival telik meg az országház, az üléstermet felverik a szittya csatakiáltások, cigányok, zsidók tömött sorokban kivándorolnak, tótok, románok, szerbek feltétel nélkül megadják magukat, törökök bocsánatot kérnek Mohácsért, osztrák labancok Bécs közepén 100 méteres Kossuth szobrot állítanak, stb.
@Chicano: Ők sem különbek, amikor hatalmon vannak. Emlékezz a kormányzásuk alatti botrányokra, valamint a fideszes önkormányzatok folyamatos ügyeire. Kezdve egészen Várhegyi Attila üzelmeivel; talán ő volt az első politikus a rendszerváltás után, akit el is ítéltek ezek miatt.
@Chicano: Nemhinném hogy 8 év alatt ennyit változnának. Kutyából nem lesz szalonna... ráadásul ugyanazok a vezetők ehh.. tróger banda
Hát bazdmeg Varánusz....ehhez keményen nyomni kellett a WC-n hogy ilyen kemény szart kinyomj magadból

Úgy látszik van igény a választások után is a Jobbik negatív fényben való beállításának

SZARRÁGÓ KÖCSÖG VAGY BASZKI
@Chicano: Felhívnám a figyelmed arra, hogy 4 éve a FIDESZ vezeti az országot önkormányzati szinten. Lopnak ott bizony jócskán, az őszi önkormányzati előtt lesznek nagy meglepetések. :)
@don07: Lesz bizony. Demszky, Botka, Ipkovich, stb. önkormányzati ügyei is kiborulnak. Hja, hogy ők még szocik/szadeszosok. Na ez nem meglepő ...

(A többivel már eddig is próbálkoztatok [pl. Kósa], de az inkább befürdés volt, mint siker ...)
@Chicano: Úristen te hol éltél '98 és 2002 között??? Vagy max 18 éves lehetsz... Segítek emlékezni, ott már a pátvezetésig ért a szar!! Tehát ha tetszik neked ha nem ugyanaz a "borzalmas mutyi párt " csak már régen volt és a magyarok nagy része hajlamos felejteni...
@csorsza: 1. Igen. Ez sajnos azt a tényt erősíti, hogy a cigányellenesség hoz szavazatokat, a zsidóellenesség viszont nem. (Budapesten még az LMP is lenyomta a jobbikot)

2. Nem gondolom, hogy tájékozatlan lennék, és nem gondolom, hogy butaságot mondtam. Tudom, hogy valaha éltek arrafelé zsidók (pl a tokaji, nemrég felujított zsinagóga is erre utal), én a ma ott élőkről beszéltem. Azért kevesen vannak már, akik éltek a deportálások előtt.

Változatlanul tartom, hogy a zsidóellenesség szerencsére nem hoz szavazatokat, csak a jobbik ezt nem tudja még felfogni.
@volánrulz: No igen. Itt is látszik milyen igaza van Vonának. A Jobbik aktivisták valóban uralják netet.
De jobb lenne, ha tudnátok (persze ez az LMP-re is igaz), hogy a mennyiségi "uralás" nem jelenti azt, hogy hatni is tudtok. Esetleg épp magatok ellen...
@MrHankey: Miről beszélsz ? Esetek, tények esetleg ??? Hja azt nem tudsz. De a trollok programjába erre az igény sincs beépítve ...
@bm613: Viszont Várhegyi esetében a megállapított okirathamisítás mellett az is kiderült, hogy az önkormányzatot egy fillér kár nem érte ... Szemben a Nokia-dobozokkal.

(Viszont nem az első, hanem az egyetlen a fidesz oldaláról, az elítéltek között. Pedig Kellernek külön hivatala is volt rá.)
Vona Gábor kijelentette,hogy ő nem finnugor. Tényleg nem az.
@drkovax: nagyon hosszú lenne a felsorolás és nem akarok itt közhelyeket írni. Hogy lehetsz ilyen elfogult:)) Egykutya mindkettő, vagy te elhiszed azt a szép kis mesét hogy a rossz bácsik az mszp-ben vannak a jók meg a fideszben. Nevetséges!! El sem mentem szavazni mert nincs kire!
@MrHankey:
Pedig ez így van te kis libsi-bolsi-komcsi keverék.

"CSAKAFIDESZ"

Ha nem rájuk szavaztál, akkor te egy büdös komcsi vagy, mert a szocikra szavaztál! Érted?!
A Viktor az tudja, hogy mi kell a magyar népnek, meg azt is, hogy mi kell a sok csahos kutyának, akik már éheznek 8 éve.

Egyébként meg örüljünk, hogy 2/3-ot kaptak, mert 4 múlva nem lesz mire fogni a buktát. Mert az lesz, ez nem is kétséges.
@Jaffar: :)
Felfordult volna a gyomrom bármelyikre is szavazni,

dehogynem lesz mire fogni, a kommunistákra , meg a hazaárulókra, akik nem akkor viselnek kokárdát amikor a Viktor szeretné..
@delano: jó, hát bizonyos értelemben igazad van - a mai magyar vidéki zsidóság szinte láthatatlan mennyiségben van jelen.

Budapesten mindig lesz 200 000 LMP-szavazó, plusz azok a nem törzsszavazók, akik kisebb-nagyobb mértékben bedőlnek az aktuális SZDSZ-propagandának. Ami most éppen a "lehet más..." - vakítás. Sajnos.
@volánrulz: Felháborító, hogy valaki a Jobbikot, ezt a csodálatos és hibátlan pártot bírálni meri. Igazad van, az ész nélküli káromkodás majd jobb belátásra bírja az ilyen gonosz elhajlókat és soha többet nem merik ezt a bűnt elkövetni...
@herut: Igen, Vona Zázrivecz néven született, tehát garantáltan nem finnugor :)
@csorsza: Azt nem tudom, hogy miért fáj egyeseknek annyira, hogy az emberek egy bizonyos rétege szerint kellenek 5-10%-os "mérleg nyelve" pártok, akik, ha nem vehetők meg kilóra, mint a hajdani SzDSz vagy MDF, akkor mondjuk tisztábbá és átláthatóbbá tudják tenni a bizottságok munkáját, tudnak jelezni, ha gáz van, kiegyenlített parlamentben bizonyos kérdésekbe beleszólhatnak, stb. Ez a 200 000 ember igen is, hajalndó szavazni arra, hogy legyen egy vékony, keskeny, független réteg a parlamentben.

Ezért nem lesz az LMP soha tömegpárt, de ha nem szúrják el, az idők végéig megőrizhetik az 5-10%-ukat.. és nem értem, miért fáj egyeseknek ez a kis szín, ez a kis változatosság.
@delano:
Kurvára nem számít, hogy nem láttak. Egyszerű lelkecskéknek pont elég, hogy "tudják", hogy "ez", meg "az" meg "amaz" zsidó.

@volánrulz:
Viccelsz? Nem kell a jobbik-hordát rossz fényben beállítani, megteszik ezt ők maguk is, nap mint nap.
Nem kell ezt olyan mélyen letüdőzni!
Az ingyenes BKV-ötlet egy orbitális baromság,és a baromság pártfüggetlen. :)
Magam se hiszek az ingyenes BKV jegy ötletében, de abból viszont piszkosul elegem van, hogy ismerősők , szomszédok stb. tömegei költöztek ki Budapest környékére fintorogva, hogy " ezt a benzinbüzt, ami Budapesten van, nem lehet már kibírni", aztán minden családtagonként vesznek egy autót, és mindenki külön egyedül jön be doldozni, tanulni, nehogy alkalmazkodni kelljen egymás időbeosztásához, ezért vannak a dugot, ráadásul sokkal több benzingőzt lélegeznek be naponta ők is, mint amikor Pesten laktak.
@Mikor rendezi a Fidesz milliárdos tartozásait?:
Mihelyt hatalomra kerül és meglopja a magáét, vagy megfelelő cégek megfelelő mennyiségű nokia telefont vesznek, hogy legyen elég doboz, de klf. promens szeméélyiségek u,.:csányi sándorok, és sokan mások meg nem segítik "a szegény elvtársaikat"
@világoszöld: Gondolja, hgy ezt a problémát megoldja az ingyenes tömegközlekedés, aminek feltétele a magas parkolási díj..de ha a nyájas utazó ezután a tömegközlekedés mellett dönt akkor meg nem lesz parkolási díj..:::)))..Egyébként élhetővé kell tenni Bp-et.. már csak azért is hogy ne fulladjunk bele a kutyaszarba, amit mégse az agglomeráció produkál..:)
@Chicano: A mostani 2/3-ad mellett ez gyorsabban fog menni, hiszen a bevételük megduplázódik, a kiadásik megfeleződnek.
@MrHankey: Én itt éltem és épült az orzság. Vidéken még most is az működik amit akkor hoztak létre.
@herut: Mint ahogy mások sem... csak nyelvi rokonság van, genetikai nincs.
@MrHankey: Akkor be kell fogni a szánkat. Aki nem élt jogával az fogadja el azon emberek döntését akik vették a fáradtságot és szívügyüknek tekintik a haza sorsát. Természetesen volt alternatíva, így nem igaz, hogy nem lehetett választani.
@VRbagoly: Mert nincs új a nap alatt. Még emlékszem a szadesz reklámra: " Van 200000..."
Ez az ingyen BKV valószínűleg bevonul a halhatatlan szoci összesbe, oda valahova Medgyessy
"útelágazása" és Horn Gyula "túl sok a filozófusok" közé...
@delano: teljesen igaad van, a zsidozasuk, palesztinozasuk minimalis szvazatot er
a rendpartisag, a majd mi megmutatjuk, hogy a magyar az magyar es a ciganykerdes felvetese hozza a szavazatok 90 szazalekat
az mas kerdes hogy oldanak meg a ciganykerdest
mert kicsit szinte mindenki zsidozik, mert ugy gondoljak azert nincs eleg penzuk, mert a zsidok minden uzletet, mediat megvesznek, de oket nem latjak csapatostul verekedni, nem dajdajoznak a szomszedban, nem lopjak el a tyukot, nem zavarjak a gyerekuk oktatasat, ritkan vernek tanart es altalaban azert dolgoznak
mar Hofi is emlegette a ciganykerdest, pedig akkoriban azert dolgoztak es jobb volt a helyzet

szoval ez a zsidozas folosleges es eppen azt erik el vele hogy szelsojobbnak tartsak oket
de o dolguk
ennel tobb szavazatot meg sosem fognak elerni
Tehetünk bármit, 20 éven belül úgyis a magyar lesz a kisebbség Magyarországon.
Itt egy kis bizonyíték,mennyire becsületes,tiszta és igazmondó emberekből áll a fidesz legfelsőbb vezetése.

kuruc.info/r/52/58118/

Ezekre szavaztatok,kedves fideszesek,cseberből vederbe estünk,gratulálok,ügyesek vagytok.

A Jobbik meg szerintetek szélsőséges,mert kiáll olyan dolgokért,amiket eddig a szőnyeg alá söpörtek.A túlzott zsidó befolyás a közéletben és a cigánybűnözés valós tények,de persze ez csak 2 megoldandó probléma a sok közül,hazánk számára.Mind a maszopnak,mind a fidesznek csak a pénz és a hatalom számít,nincs közöttük minőségi különbség,pusztán a stílus változik,a retorika.
"Az emberfaj sárkányfog-vetemény".
és ezek döntenek a sorsunkról :(
@ridegfarkas: Az a link, ami úgy kezdődik, hogy kuruc.info értelmes ember számára nem bizonyíték semmire, hanem vagy szánalmas vagy vicces.
"Aki képes komolyan venni ezt, az legalább annyira meg van rogyva szellemileg,..."

mint aki beszopta, hogy ha nincs vizitdíj, akkor ingyenes az egészségügy. ingyen BKV = no vizitdíj. ez utóbbiba 82% rogyott bele szellemileg.
@delano: Szánalmas és vicces a mocskossága mellett a videón kósalalika.És szánalmas és vicces az az ember,aki a tartalom igazságát egy tőle független dologtól teszi valóssá,miközben nincs közöttük okozati összefüggés,és persze ezzel önmagáról ad ki primitívségi bizonyítványt.:D

Kiskomám,az emberi értelem nem a te szinteden kezdődik.:D
@csorsza:
és minden kedves zsidózó!
Van nekünk melldöngető ősmagyaroknak 15-16 magyar származású Nobel dijasunk!
Büszkék vagyunk rájuk??
Az IGEN választ látatlanban megelőlegezem...
Akkor is büszkék vagyunk,ha ezekenek döntő többsége (úgy 12) zsidó származású???
Hogy is van ez?
Megj: őskeresztény-katolikus fehér ember vagyok,csak éppen megpróbálok európai is lenni...
@ridegfarkas: "És szánalmas és vicces az az ember,aki a tartalom igazságát egy tőle független dologtól teszi valóssá,"

sajnos ez a mondatrész nem értelmes. Fuss neki újra.

Ne mondd nekem, hogy a kurucinfot szerkesztő beborult agyú, mindent a saját primitív prekoncepciójuk szerint néző szerencsétlenek hiteles forrásnak minősülnek.
süti beállítások módosítása