Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.01. 08:00 Fabius

Van egy rossz hírünk, Csabi!

Címkék: mszp horváth csaba voks10

Itt van május elseje,
szoci szó és dal köszöntse!

Zeng és dalol az élet,
Szállj csak szoci szó, ének,
Ébresszed a magyar népet!

A meglepetések napja van. Nem, nincs még kolbászkerítés, - bár már fonják - se szép új világ, se akciós csirkefarhát a teszkóban. Meglepetés mégis van. Csaba királyfi a piros király legkisebb csemetéje kívánt szót intézni ama népmaradékhoz, aki atyja, anyja és fél családfája kihalása után még hajlandó meghallgatni szavát. Igen, azt amit hangyaszorgalommal személyesen hordott el minden fővárosi postaládába, a képmanipulálón is átütő hurráoptimizmust sugározva izomból, egy vértanú őszinteségével szemében. Azt mondja, jó híre van számunkra. Neki. Meg a családmaradéknak, jah.

Nem mondhatom, hogy gyötör az olthatatlan kíváncsiság, mit akarhatnak még ezek a nagyszerűek mondani a viselt dolgaik után. De azért eljátszottam a gondolattal, vajon miféle lehetőségek lehetnek a legkisebb fiú kezében, kijátszatlanul? Elsőre mindjárt az jutott eszembe, bedobják a gumiembert a mélyvízbe, hátha fennmarad. Gyurcsány akkora ász, hogy sármjára építeni mindig mindenkor lehet a baloldal maradékának. Pláne, ha a fő rajongótábort képviselő nyugdíjpluszos évjáratú hölgyeket célozzák szekszisen: (kattra nagyobbak lesznek)
 

 

 

Esetleg előjöhetnek a vasszigorral, és bemutathatják a korrupció elleni harc (muhaha) új alakját:
 

 

 

De az is lehet, hogy a botoxozott arcot kompenzálva valami férfiaknak szóló reklámcsomag búvik meglepi zsákban:
 

 

 

Esetleg a kor szellemének megfelelően gyártsunk valami hangzatos összeesküvés elméletet. Miszerint a sötétpiros erő nem véletlenül gyűjti össze a híveket. Szó nincs se jó hírről, se smúzolásról a sör-virsli-vurslizás közben. Frászt. Egészen mást akarnak ezek a nemzetrontó latrok az emberekkel. A leghőbb szoci áhítozás tárgyát, magát a felejtést hozzák el nekik:
 

 

 

Ezek mind szép, de a legkevésbé valós alternatívák. Sokkal valószínűbb, hogy a Hagyókat, Hunvaldokat, Kaszab Csabákat kitermelő camorra még mindig azt hiszi, hogy bármi érdemi mondanivalója lehet felénk. Vagy egy rossz hírem srácok: az egyetlen, amit hiteles jó hírként el tudunk fogadni tőletek, az így hangzik:

 

 

 

Sikerül fogni, vagy ismételgessük?

10 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr311965665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Érdemei elismerése mellett 2010.05.02. 13:03:01

Azon a napon, amikor Mesterházy "elvtársak" szóval nyomatékosította, hová is tartozik, Horváth Csabának volt egy jó híre: „2013-tól díjmentessé tesszük a díjmentes közösségi közlekedést”. Most ne firtassuk - így magyar

Trackback: Éljen május elseje! 2010.05.01. 16:28:14

  Szép, meleg napra ébredtünk. Az eddig szűziesen visszafogott tavasz szabadon, gátlástalanul szerelmeskedő nyárelővé változott. A hajnal madárdallal köszön be a nyitott ablakon, a méhek enyhén csipkelődő hangulatban szorgoskodják össze a ker...

Trackback: 145. A nyolc új törvény. 2010.05.01. 10:24:30

Az éppen hatalomba lépő FIDESZ nemsokára benyújtja 8 új törvényjavaslatát. Eddig ez politika, megvizsgálva azonban a törvényeket jól látható, hogy egy részük az eddigi liberális hozzállású büntetési tételeket súlyosbítaná elég jelentősen.Az egyik javas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Van egy jó hírem Budapest!
-???
-Nem mi nyertünk!!!

[dáridó hajnalig]
Ezek akkora maflásba botlottak bele, ez év április közepén, hogy maradtak épp akkora dilettánsok, mint előtte.
Jó, különösen az MIB-es!
Tehetünk bármit, 20 éven belül úgyis a magyar lesz a kisebbség Magyarországon.
Van egy jó hírem Budapest! Kevesebben voltunk, mint hittétek, és őszre még kevesebben leszünk...
Van egy jó Hírem, budapesti hajléktalanok!

NINCS áram a hidegkúti házam kerítésében. Kezdhettek költözni.
Tanuljátok meg a szöveget normálisan tördelni a képekhez. Irtó gáz, ahogyan kinéz a poszt. És ez azért baj, mert itt javarészt vizuális a témaválasztás
A jó hír az, hogy most már Bayer is magyar rendszámú kocsival közlekedik, mert eljött a Kánaán! Ilyenkor már kellemetlen az adóel/kikerülés!
Ez a HCS is egy orbitális shegg. Remélhetőleg ő is megtalálja valamikor a csendespihenőt a csíkoskabátban.
@tbarmit: Mi ez a hülyeség? Mitől lenne?
süti beállítások módosítása