Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.21. 13:00 úriparaszt

Megnyerően szembeköpni

Címkék: fidesz és valóság realizmus igéret

Jelek szerint a tényleges kormányzás rémisztő árnyékában egyre jobban kellemetlenné válik a kényelmes, puha, vízhatlan ellenzéki kabát, amelyből a -gúnyos vigyort alig-alig leplező-  fidesz eleddig igazi rózsaszín kolbászkerítést vizionált az arra fogékonyaknak. Kövér László olyat mondott amiről ha lehántjuk a harmadosztályú csokiból készült mázat, akkor bizony egész reális, ha nem is szerethető de mindenképp elfogadható irány bontakozik ki az agyukat gondolkodásra is használó szavazóknak. 
 
"Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére a magyar vállalkozók átlagos adóterhelése a közép-európai versenytársak átlagához igazodjon. Hat esztendő alatt pedig a munkavállalók adóterhelését is szeretnénk erre a szintre szorítani" 
 
Na ez már döfi -sóhajt fel az adózó polgár- a jelek szerint nem ment el a fidesz vezérkar esze, épp csak azt tették, aminek hazánkban kikerülhetetlenül divatossá vált módja van: A választópolgárok szemébe hazudtak. Mellesleg (ismét) éveken át. Hangyafasznyi üröm az örömben, hogy az eddigi hazugságok mellett ezt mennyire vehetjük komolyan, mitől lesz most 'más a politika', ugyan mi az, ami miatt bíznunk kellene az újabb (habár bevallom reálisnak látszó) ígéretnek/tervnek.
 
Ugye mindenki emlékszik az egyszeri, nagyarányú adócsökkentésre? Ugye mindenki emlékszik rá, hogy már akkor (bizony-bizony, a válság és szocirombolás előtt is) sok szakértő csóválta fejét az elképzelés hallatán?
 
Aki úgy gondolta májustól már nem kell adót fizetni, azt nyugodtan szedje össze állát a konyhakőről, menjen be a négy gyerek szobájába hurkapálca/A4-es papír kellékekért és kezdjen neki orbán takarodj táblát farigcsálni. Aki pedig úgy dönt, hogy szeretne végre maga gondolkozni, nem bízza ezt a nehéz, fárasztó tevékenységet kedvenc politikusára, az pedig dőljön hátra és lazítson. Esetleg próbálja meg végre kicsit szabadon engedni a gondolatait az eddigi pártprefencia által bezárt, ablak nélküli börtönből.
 

Megint mások, akik úgy vélik a hatalom megszerzése érdekében elkövetett hazugság, csalás, majd a hatalom megszerzését követő lopás csak egy-egy párt és tagjai által gyakorolt tevékenység, azok ne is fáradjanak, ne töröljék le arcukról a nyálat, lesz még ott több is, remélhetően. 

4 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr441939728

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mesterházy: A Fidesz megszegte ígéretét 2010.04.22. 15:30:59

A szocialista kormányfőjelölt az adócsökkentés ígéretével szembesítette a Fidesz vezetőit. Lendvai Ildikó az ügyészséget féltette.

Trackback: Adócsökkentés - lesz/nemlesz? 2010.04.22. 08:25:10

Lesz 2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés, ha a Fidesz kerül kormányra - jelentette ki Orbán Viktor, az ellenzéki párt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában november 10-én.A politikus akkor arra nem válaszolt, hogy hány százalékos lesz a ...

Trackback: Két hír 2010.04.21. 16:19:39

A következő két hír között mindössze bő egy hét a különbség. No meg a tartalom.  Április 12. A leendő kormányfő hétfőn tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján három konkrét lépést ígért a kormány megalakulása után. Az első és legfontosabb intézked...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na tessék! Már te is ezzel a fantasztikus szlogennel hozakodtál elő... :)
igen, most megint az kérdés, hogy sírjak, vagy nevessek. örüljek, hogy nem őrültek meg, vagy bosszankodjak, hogy lám, hazudtak...
@dfcwolf: a fidesz is azt mondja/mondta, hogy lehet más a politika, csak épp más szavakat raktak, más sorrendbe ;-D
Akkor a kerítésem is marad ez a rozsdabarna?
süti beállítások módosítása