Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.12. 21:52 úriparaszt

Legyen Más a Politika!

Címkék: választás lmp

Az Index is lehozta, mások is megjegyezték, az LMP volt az egyetlen párt amely megköszönte a szimpatizánsok, aktivisták, szavazók munkáját, bizalmát. Én most este - hírek, infók után kutatva- futottam bele, gyorsan végigolvastam. Nem kellett volna.

 Az LMP valóban más párt, mint a többi. Ez a párt nem a vezérek és a birkák pártja!

Hát a faszom. Épp meggyőztem magam, hogy megérdemeltek egy esélyt, kaptak tőlem is kicsi X-et (ezt tartom is) de ez a stílus nemgyerebe. Enyhe jóindulattal 400 ezer 'tudatos' szavazó vs 4.8 millió birka?!
Gyerekek, talán nem így kéne kezdeni!

Update!

Kedves törzsolvasók és szerkesztők felhívták a figyelmemet a szövegértelmezési problémára, tehát az idézet valószinű nem ránk, hanem más pártokra és tagságukra vonatkozik, ezért megkövetem a pártot. Más pártok tagjai pedig hidegen hagynak :-)

A post azé' marad, jó ha emlékeztet a saját hibáimra :-D

15 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr991916175

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amit mindenki tudni akar: mennyire SZDSZ az LMP? 2010.04.13. 01:15:43

Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hi-hi. majd jól kiderül, hogy az LMP csak egy kamupárt, hogy szivassák a népet pár hónapig :)
@vagyok, aki vagyok...: ha elnézést kérnek attól az 5-5.5 millió szavazótól aki 20 éven át másra szavazott (köztük ők is és én is), akkor hajlandó vagyok kitenni a post alá.
uriparaszt kukac gmail pötty com.
brrr, mert a varánusz csak egy nagyranőtt gyík, azé'...
@vagyok, aki vagyok...: előző hozzászólásom egyrészt a bocsánatkérését követelte, másrészt mosolyogtam magamon, hisz ez csak egy blog, majd pont egy (már) parlamenti párt fog itt bocsánatot kérni a rossz, pökhendi..stb viselkedés/fogalmazás miatt..
pedig megtehetnék. :-D
ez nem durva. az a durva, amit egyik másik talicska párt művelt pártújságaikban. annyi mocskolódást mint azokban elképzelni se tudnék, hogy miért olvastam? mert sokszo megnevettettek, annyira együgyű butaságokat találtak ki. ehez képest még bírkának is jó lenni, az a "két újság" konkrétan hülyéknek készült, ami ugye jelzi, hogy tekintenek "RÁD". :D meg különben is, csak BEEE-ixelték a választottjukat. :D
@úriparaszt: Őőőőizéé...nem lehet, hogy ezt benézted? :-) Szerintem a vezér meg birka szólás rájuk vonatkozik, tagokra, segítőkre. Ránk szavazókra meg ez itt, ni:

"És végül, de nem utolsósorban köszönet azoknak az állampolgároknak, akik minket támogattak a szavazatukkal. Függetlenül az eredménytől biztosak lehetnek abban, hogy a szavazatuk nem lesz elvesztegetett szavazat, mert méltóak leszünk a bizalomra."

De fenntartom a jogot a tévedésre, és beismerem álmos vagyok már :-D
Úriparaszt, szerintem tuti benézted, ugyanis így folytatódik: "Ez a párt valódi politikai közösség, amiben mindenki egyenrangú."
Tehát magáról a pártról beszél, nem a szavazóikról. sztem.
@Fabius: lehet én voltam az álmosabb és benéztem vagy csak túlélezettek a szenzoraim, a fene aki megeszi :-)
Nekem mindentől függetlenül nem tetszik ez a kijelentés. Mert más pártok szavazói sem birkák! Kicsit jobban kéne figyelnünk, hogykik és miket mondanak. Látszik, hogy tanulnuk kell még sokat...
@dfcwolf: majdnem ugyanúgy érted félre te is :-)) nem a szavazókról hanem (feltehetően) a párt és tagjai (akik != szavazók) van szó.
bár nem látok bele a pártok működésébe, fingom sincs kinek mennyi a beleszólása...
@dfcwolf: Ha te is félreolvasod, lehet, hogy ki kéne venni az inkriminált mondatot. A szöveg anélkül is értelmes marad. (Egyébként szerintem pont nektek - lmp - nem kéne átvenni a stílust és másokat dehonesztálva definiálni magatokat. Tudom, hogy nehéz, de ti mondjátok, hogy lehet más...)
Lehet, hogy félreértem, de szerintem senkit nem kell lebirkázni. Oszt kész. :)
@dfcwolf: Pont ezt mondom én is!
@kisa: szóvátettem az lmp oldalán, egyelőre nincs reakció, igaz nem feltételezem, hogy folyamatosan monitoroznák a hozzászólásokat (pedig kellene!)
esetleg több száj, többet ér alapon ti is megtehetitek..

lehetmas.hu/hirek/1676/igen-lehet
@úriparaszt: Én is szóvá tettem! Ugyanott :-)
süti beállítások módosítása