Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.03. 08:00 Fabius

Apolitikus amnéziások, titkosszolgák

Címkék: jobbik titkosszolgálat pörzse sándor

Azt a Fehérlófia által kérgetlenített rézfán fütyülő turulbögyörőjét neki!
Hová a francba tettem a Cavintont?! - mérgelődött a "nemzeti újságírás Luther Mártonja, miközben tekintetével felPörzsölte a szobát maga körül. - Picsába már! Fiatalon lettem apolitikus, most meg ez az izé ni...mondjad már, olyan A betűs, mint az anorexia. Ne hagyjatok már találgatni!
Emese álmára mondom, itt van a nyelvemen de nem bírom kinyögni. Amnézia? Na ne vicceskedjetek. Ilyen szó nincs is!

Pörzse Sándor öregszik. Azt mondják az ember egy bizonyos kor után már csak a szépre emlékezik.
Csak kínos, ha mások még a haknikat járó, popper frizkós bemondófiút látják benne Luther Márton helyett. Ami egy műsorvezetésből élő ember esetében se kínos, se furcsa nem volna, ha szelektív emlékezete nem dobta volna szemétre az emléket. Ha egy: - igen, voltam moderátor rendezvényeken, most meg nem vagyok -kijelentéssel elintézte volna a dolgot, most egy szava nem lehetne senkinek. Múltja mindenkinek van. Nem csak MSZP-Fidesz moderátori, hanem pártállami is, még a Jobbik berkein belül is. Ezért bármennyire igyekeznek Vonáék úgy tenni, mintha ők lennének a Makulátlan Ősmagyar Múltnélküliek Pártja, az ilyen helyzetek utánimagyarázkodással bedőlnek, mint a rohadt nád.

Vona Gábor az egyszerűség kedvéért a Jobbikot érő fikacunami magyarázataként bedobta az aduászt: ellenük titkosszolgálati eszközöket is bevetett ez a semmitől vissza nem riadó banda.
Na innentől kell röhögnöm, de nagyon. Egyrészt mire számítottatok? Kampány van, mindenkiről minden előtúrható előkerül. Azt volt módotok megtapasztalni, hogy a pártok eddig sem simipajtik voltak egymással ezekben az időszakokban. Azt gondoltátok, veletek majd kivételt tesznek, mert kurva jó fejek egyébként? Mi, habitusotokat és politikátokat nem kedvelők meg röhögünk azon, amin lehet. Mert van min. Szolgáltattok hozzá témát. Az utóbbi hetek "botrányait" letakarni titkosszolgálatozással olyan, mint Müller Nikit ruházkodásra oktatni.
A kurucos hívek követelték, hogy öltözzön fel (hagyja abba a pornót) Vona meg buzdította, vetkőzzön le. (adja le a gárdagúnyát) Csoda, hogy megkavarodott szegény?

Bár ha jobban megnézzük, lehet mégis Vonának van igaza, és őket bizony megfigyelik csúnyán. Mostanában minden Jobbikhoz köthető eseményen feltűnik egy fura alak:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehet nem tudja szegény, hogy Sándort vegzálni nem szerencsés. Könnyen előbújik belőle a Sumér Tájszon, vagy a hörögve szarházizó apolitikus. De egy vérbeli titkosszolga rettenthetetlen, nem adja föl ilyen könnyen. Beszivárog bárhová észrevétlenül:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenhol ott van, mindent lát, hall és dokumentál. Ő rendezte Müller Nikit több alkalommal, ő szervezte a buzifesztet Király Andrásnak, ő kalauzolta Kovács Bélát Moszkvában szegény muzsiknak öltözve, ő maga volt a péniszpumpa Szávay kezében, de még az állítólagos Jobbikot támogató bankrabló sofőrje is ő maga volt, mert fő az álca és a testközelség.
Nyilván. Ezeket az eseményeket másképp elképzelni maga a paranoia.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr491891206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem egészséges, hogy 8 óra pár perckor már keresem az írásod...
Felpakolom a sajátom, és "mivel a kritika veszélyes, veszélyesebb, mint a kábítószer", ezért lássuk mit találtál ki.
A szöveg szerény, de találó és ütős, a képek ismét nagyon tetszenek.

Holnap és holnapután reggel keressem írásod?
"Az utóbbi hetek "botrányait" letakarni titkosszolgálatozással olyan, mint Müller Nikit ruházkodásra oktatni."

Ez gyönyörű :-D:-D

A képek is ütnek :-D
@Tűzfal:

Magamat ismerve biztosan lesz poszt a két nap egyikén.
Ez az a bizonoys ÖN-lejárató kampány... :) Jól csinálják. Persze segítenek ebben a "nagyok".
Ha jól tudom, Nádudvari János, HP, fideszes újságíró dobta fel a képeket....
süti beállítások módosítása