Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.28. 08:00 Fabius

Ki akarja elnáspángolni Ferikét?

Címkék: tanácsadás photoshop webkettő paródia

Az oszd meg és uralkodj posztban adtam néhány kéretlen webkettes tanácsot politikusainknak. Akkor azt ígértem lesz folytatása a dolognak a közönség igények figyelembevételével.
Elkészült néhány újabb stílustanács, az iróniaméter bekapcsolása után csapjunk bele.

Elsőre nézzük mit tehetne a Magyarok Nyilai által megdádázott Csintalan Sándor renoméja visszaszerzéséért, és az ellen elrettentése érdekében. Mondjuk demonstráljon erőt, mint Orbán Viktor:
 

 

 

 

 

 

 

 

Következő alanyunk egy ideje méltatlanul kikerült a reflektorfényből. Pedig micsoda karrier volt az övé! Vezette a parlament Legostobább Képviselők Bizottságát, beválasztották Magyarország 10 legvisszataszítóbb nője csoportosulásba. Selmeczi Gabriella neve örökre eggyé olvadt egy márkával, aminek reklámarca is lehetne:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kóka Jánosra rájár a rúd mostanában. Megszűnt a pártja és a frakciója, még a helikopterét is el kellett adnia szegénynek. Kell tehát valami, ami egy buta arcú, kapa fogú trollból némi virtuális pénisz hosszabbítással újra menő rajcsávót farag. Miért ne legyen ez egy kellő alaposságal elkészített faszbúk profil? Ahol János menő lehet, mint rég. Igaz, a magyart még egy képfelirat erejéig is töri, de nem ragzani kell tudni jól egy nagymenőnek:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Régen foglalkoztat a dolog, hogy vajon mit csinálhatnak szabadidejükben a magukat vérkomolyan vevő feltörekvő politikusok? Ki tudnak lépni a sablonból, amibe beszorították magukat? Úgy tűnik Balczó Zoltánnak ez nagyon megy, a Jobbikos komolykodás mellett igazi könnyed, felhőtlen stílust tudhat magáénak:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De legalább ennyire megy ez az LMP-s Jávor Benedeknek is. Igazi ökopolitikus figyel rá mit eszik, mit iszik, és ezek mennyit ártanak a Földnek. A képen megfigyelhető az anyagtakarékosság, hisz a nadrágja is néhány centivel rövidebb, mint kellene. Derék és dicséretes törekvés, nem is értem miért nem ezzel a hatékonysággal kampányolnak:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amíg a hölgyek összeszedik elkalandozott gondolataikat, nézzük miről álmodhat mostanában a szocik házelnöke? Mert egy vérbeli mozgalmár nem lehet meg nagy álmok, és ezeket demonstráló megjelenések nélkül. Szili Katalin tényleg nagyot álmodik, ezért elnézzük neki a szép autó+ ronda retikül párosítást:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lássunk most egy igazi kőkemény férfiembert, aki 20 év kemény és fárasztó munkájával alakította imidzsét, amin változtatni is felesleges. A kiállás és az öltözék mindent elárul viselője keménységéről. Hallani vélem ahogy megszólítja a lányokat: májném iz Laci, Kötél -picsábamár, izé- Kövér Laci!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fekete Jézus után jöjjön egy fekete démon. Lendvai Ildikót szinte kizárólag a kérlelhetetlen cenzor álarca mögé bújva ismerhetjük. Ezen ideje volna változtatni. Ki kell engedni az elnyomott könnyed partiarcot, mint démont a palackból. Helyére a mindig, minden esetben feltörő gondolatokat kell zárni Ildikó!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csajozásban nem szívesen adok tanácsot. A szívügyek mindig kényesek, a reakciók kiszámíthatatlanok. De van olyan bénaság, ami mellett nehéz elmenni. Az MDF örökös tagja, állandó második embere, a kizárhatatlan és megkerülhetetlen tényező Herényi Károly gyors segítségre szorul. Bálványa másik pasit támogat, ami frusztrálóan hat Károly önérzetére. Bokros tündököl Ibolya szemének fényében, Károly meg csak didereg, mint penészes pálpusztai a konyhaablakban. Váltani kell! Kinézetet, fellépést, bármit, amivel eredményes lehetsz újra. Légy bátor, de lásd át a helyzetet: okos pasi már van, te legyél a szép. Meg a modern, ha már úgyis megújultok. A racionális dolgokat hagyd rá Bokrosra, légy az érzékeny, a költői fiú, kinek minden szóvirágába ragadnak a csajok, mint fácántyúkok a csipkebokorba:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pelczné Ildikó sem sikerszériáját éli manapság. Pártjában -Fidesz- kegyvesztetté vált, nem hozta amit vártak tőle, így levették a Brüsszeli Kádertemető és Szanatórium-ba utaltak listájáról. Fájó pont ez, hisz nyugalmasabb állás nem létezik ettől egy levitézlett politikus számára. De itt a revans ideje! Radikális változás kell, valami, akitől felkapja fejét a pártvezetés, és legközelebb nem fogsz értetlenül állni a kérdés előtt:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lányok álma Szijjártó Péter olyan ember, akinek nincs szüksége külső segítségre, vagy tanácsra. Ő képes megújulni, és önvizsgálatot tartani önállóan. Pontosan tudja, ez a sokat beszélő hülyegyerek figura kezd kimerülni, de ő máris megtalálta új, művészi arcát. De...azért a verbális stílus változatlan:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt a mindig megújulni kész nagyember legújabb projektje. Gyurcsány Ferencről tudjuk, hogy nem ugrik meg holmi bolondozástól, szellemes és kreatív ember. Kampányidőszakban, visszatérést fontolgatva különösen. Érzi ő, hogy indulatok forrnak ellene, számon is akarják kérni sokan, sőt mi több, egyenesen büntetni akarják. Ezért ő elébe megy a dolognak, és felkínálja a lehetőséget honfitársainak:

 

 

 

 

 

 

 

 

No, ennyit mára a webkettes tanácsadásról. Remélem a nebulók tanultak valamit, és hasznosan fogják felhasználni a jövőben.
Mindannyiunk szórakozására.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr751796059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Látom volt időd kipihenni magad :D

Jók lettek :)
:-D:-D:-D Ferike kurvajó lett! Hogy jut eszedbe egyáltalán ilyen pihent állatság? :-D
az én kedvenceim Lendvai és Kövér :DDD
Pelczné mindig is egy MILF volt. Ez a kép csak meggyőzött róla... :)
süti beállítások módosítása