Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "„Ez azt mutatja, hogyha normálisan viselkedik egy polgármester, és nem a különbözőségeket keresi ... (2024.04.18. 18:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.16. 09:00 Fabius

Bulvárkirály vesszőfutása

Címkék: tv2 hajdú péter frizbi

Hajdú Péter megkerülhetetlen tényező lett a magyar médiában. Pont úgy, ahogy kutyagumi a játszótéren, kopasz merdzsós a rokiparkolóban.

Az utóbbi egy hónapban éppen csak nem kopogtatott be személyesen mindannyiunkhoz azzal, mikor lesz végre látható a tévékettőn fantasztikusan egyéni műsora, a Frizbi.  A csoda, ami minden eddigi helyén kimagasló nézettséget produkált. Ez ugye a story tv esetében annyit tesz, hogy nem ketten nézték a műsort, hanem négyen.  SarKatának és Hajdú mamának már csak a lakásukba szerelt AGB Nielsen jelvevő miatt is muszáj volt legalább háttérzajnak Peti duruzsolását hallgatni.

Én már a műsor alapötletét sem értem: celebecskék beszélnek arról, amiről eddig a bors-blikk-velvet szentháromság csámcsog legalább egy hete, hányásig emelve az olvasók ingerküszöbét. Schobert műpofonja, Gesztesi magánélete, Damu adóshistóriája, a romlott káposztaként fölmelegített Jimmy sztori mind olyan, amire épeszű ember már/még nem kíváncsi. De én leginkább Staller Ilonka újabb köztudatba dobását nem értem: az a hír, a show elem, hogy még mindig nem hord bugyingót? Ha földobják az asztalra, és partiba vágja Zsírtörpe az frissen újított olasz csődörrel, azt is maximum unott ásítozással fogadtuk volna, hiszen láttunk ilyet a művésznőtől éppen eleget.

Innentől mi jöhet még? Meghívott vendég lesz SarKata, akinek Petya halált megvető bátorsággal nekiszegezi a kérdést: -Miért Pantl Pétert hívtad fel először a pozitív terhességi teszt eredményével? Hogyaszongya: Szevasz Péter! Terhes vagyok, gecó! Levetkőzzek maj'mint Demi Múr?
Azt hittem az Update házaspárt képtelenség alulmúlni terhesség hájpolásban, de tévedtem. Licitálni kell minden kis színesnyi helyért a lapok oldalán. Pláne, mikor Apuci vadul fogyókúrázik, a megfelelni vágyás miatt, és folyékonnyá válva igyekszik bejutni minden háztartásba a csapokon keresztül.

A legszebb az egészben, hogy ő és a tévékettő elhiszi, ez majdnem sikerült. A múltheti nézettségi hiszti eredményén is rugóztak eleget, Péter megsértődött, hogy el akarják vitatni a sikereit.
Rossz hírem van, a nincset nem lehet elvitatni. Egyetlen apróságot nem vettetek figyelembe: az emberek borzongás iránti vágyát. A cigánykaraván táncoló medvéjét és szakállas nőjét is megnézzük. Egyszer. Aztán a karaván halad, a nézettség marad ahol volt.

Jó reggelt. Ez a való világ.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr241762493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon visszafogott lett ez ma. Sehol egy fospocsolya vagy hányáscunami mint hasonlat? Csalódott vagyok. :-)
Hajdú Péter egyébként mivel lett eredetileg híres?
@latte: Azzal, hogy minden party alkalmával beleugrált a fotózkodó hírességek képeibe :-D Eredetileg az M1-en vezetett műsort talán Dömsödivel.
Azért én merem remélni, hogy nem ez a való világ. Hogy vannak még elég sokan normális emberek, akik magasról tesznek arra, mit csinálnak az ilyen médiabohócok.
süti beállítások módosítása