Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.03. 08:00 Fabius

H1N1, az online vírus

Címkék: vírus idióták h1n1

Ezt hozta az elektronikus postás. Először csak néztem, mint busmanok a szánkót: ez mi?! (a kép kattra nagyobb lesz, hogy ne kelljen találgatni)
Hellómi?!
Történelmet írtunk. A H1N1 lett az első vírus, ami képes volt materiálisból online formára mutálódni. E-mailben kapva is fertőz? Hülyeség ellen van oltás basszátok meg? Vagy érjük be a materiális ellenszerrel, amin hetek-hónapok óta vitáztok, mint Móriczka és Tasziló a homokozóban? Hogyisne, a propaganda is megmondta, nanocsip van benne meg pandémiás tüdővérzést okozó zsugorított Szilvásy György, hóna alatt egy miniatürizált NBH vizsgálószobával.

Nem fogok most drámai szólamokat eregetni a felgyorsuló járványról, elhunytakról, a védőoltás szükségességéről, se az egész hányingert keltő faszságról, ami a H1N1 körül kialakult. Megteszik elegen mások, máshol.
Csak egy apró kérdésem volna a Honfoglaló üzemeltetőihez:

Nem volt elég mély az árok, basszátok meg?

Egymásnak kell ereszteni a partoldalon kardozókat, hisz mennyivel szebb/jobb/érdemesebb úgy harcolni a beképzelt ideológia mellett, hogy közben megyéről megyére el lehet foglalni az országot. Lehet egymásra mutogatni, látjátok ti oktalan véglények, mi oltattunk/nem oltattunk, de a hülyék ti vagytok, mert a kurva kvízjátékon is igazoltuk, mi vagyunk az okosabbak.
Mi jöhet még? A karácsonyi vásáron is el lesznek különítve a táborok? Oltottaknak lovagi páncél balra, oltatlanoknak jelzés értékű orvosi táska plüss vírussal jobbra?
A játszótér is meg lesz felezve, oltott gyerekek focizhatnak, oltatlanok meg csöndben lapátolnak a homokozóban, nehogy kimelegedjenek, és cseppfertőzzék egymást.
Közben a felnőttek is elhatárolódnak, külföldi barátok érdeklődésére büszkén újságolják: a csórók ti vagytok, nálunk van H1N1-ből és oltóanyagból a kerítés, vírusfüggöny a divat!
Közben kölcsönösen hergelik egymást kiabálva, a Honfoglaló szlogenjével: azt hiszed, hogy sokat tudsz?!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr661570359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hat ez kesz... nem is nagyon van mit mondani erre. Nyilvan valami buta marketingfogas. Vagy fizetett reklam... bar nem tudom mi a reklamerteke, ha a nem beoltottak romma verik a beoltottakat. Szoval ezt inkabb kizarnam, igy elso nekifutasra.
Gyorsan megnéztem a postát, de én nem kaptam egy árva levelet sem honfoglalóéktól, pedig én is regisztrálva vagyok.
Azt hittem, a H1N1 nem válogat, úgy tűnik azonban, hogy mégis :)

A hócsukám kivan már az egésszel. Most rámennek a kismamavonalra, hátha...

A választásoknál meg biztosan küldenek majd a két nagy párt megmérkőzik levelet.
Lehet, hogy bizonyos életkor/begyöpösödöttség felett már nem működik, de számomra lecsapódott annak, aminek (feltehetően) szánták: baromi nagy poénnak. Hihetetlen, hogy kicsiny társadalmunk humorérzéke még mindig hol tart :)
@solmyr: szerintem tul didaktikus, ahhoz hogy egyertelmuen viccnek vegye az ember. Nem honfoglalozok, de valahogy nekem nem a komolytalan, lokottsegek webes jatekanak kepe sejlik fel vele kapcsolatban. De elfogadom, hogy vicc. Ilyen kis heccelos provokalos. De akkor sem "baromi nagy" :) Ha mondjuk a jutalom a beoltott győztesnek egy Hepatitis C oltas, vagy az oltatlannak egy helyjegy 40 ev elofizetessel az ujkozbe, akkor már egyertelmubb lenne :)
megkérdezték, be vagyok-e oltva. mondom, nem. akkor biztos fideszes vagyok.... mi van???
@solmyr: lehet, hogy bizonyos életkor/tojáshéjasseggűség alatt még nem működik, de az aggok nem feltétlenül tartják hihetetlenül poénosnak a társadalom megosztását.
Hihetetlen, hogy az ifjúsági tagozat humorérzéke hol tart :-)
süti beállítások módosítása