Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.09.25. 13:03 úriparaszt

Határidős szeretet

Update!
Sajnálatos módon azt értettem, amit olvastam, hiába mosakodnék, nem voltam elég alapos, azaz csak a neten található híreket futottam át, azok pedig egyetlen, vélhetően hibás forrásból táplálkoznak.
Ezek értelmében az alábbi poszt valóságtartalma (vélhetően) nulla. Vegyük tanmesének.

Az indexen jelent meg egy cikk, mely szerint egy házaspár hat év után végeztetett DNS vizsgálatot a gyerekükön, mivel a szem, haj és bőrszíne alapján gyanússá vált, hogy nem a vér szerinti gyerekük. Kiderült. Intézetbe adták. Hát dugjanak felborzolt sünt a seggembe ha értem miről beszélnek emberek. 

Hat év alatt pont megszokom, hogy patkányok rajcsúroznak a kert végében. Hat év alatt elválaszthatatlan társsá válik egy kutya, vagy egy varánusz, hogy stílusos legyek. Hat év alatt még az is elvégzi az egyetemet akivel denszeszt itattak kiskorában.

De egy sajátként szeretett, nevelt gyerek? Mi a picsát csinált, hol élt a tisztelt pár hat évig!? Ha hat év alatt után derül ki (három hónap alatt), hogy a gyerek bőre épp fekete, göndör és fekete a haja, sötét a szeme, miközben a szülők bizonyára skandináv típus tisztes példái,akkor már nem mindegy? A gyereküket, akit szoptatak, fürdettek, kivakarták a szarból, borogatták a homlokát, tanították járni, beszélni tehát az elmúlt hat évüket intézetbe dugják? Kész, ennyi volt baby, dögölj meg az állam pénzén. Eddig csak színház volt, most tiéd a való élet. Ne keressd anyádat, hisz pszichiátrián van, apád meg betegállományban. Lejárt az időd, eddig voltunk a szüleid. Nem vagy a sajátunk, nem vagy méltó hozzánk.

A meztelencsiga gusztustalan, állítólag.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr481406228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No, egy kis háttérinfó, mert én pont hallottam ezt az adást a rádióban. A betelefonáló csaj elmondta, h a szülők elindítják (vagy már elindították) a kisfiúért az örökbefogadási procedúrát. Azért van most intézetben, mert elvették tőlük a gyereket, nem ők rakták be oda. Természetesen nem akarják ellökni maguktól, továbbra is ők akarják nevelni, de az a sokk a helyzetben, h a vér szerinti gyerek egyszerűen eltűnt. Fogadtak ügyvédet is, meg minden, szóval nem érzem jogosnak a felháborodást:)

A meztelen csiga egyébként tényleg ocsmány!:)
@Gladia Delmarre: én scak a neten megjelent cikket láttam, így jár aki nem hallgat rádiót :)
mondjuk így sem életszerű, mit keres a gyerek intézetben? ki és miért vette el tőlük?

mindegy, az anyagot hagyom, jó lesz rossz példának.
Ja, még annyit, h van ismerősöm, aki barna haj, barna szem, feleségnél ugyanez, a gyerek mégis kék szemű, szőke hajú. Viszont hasonlít rájuk, ez is valami. Nekem is vannak sötét színvilágú közeli rokonaim, szülői, és nagyszülői szinten, és bár az az uralkodó gén, én és a tesóm mégis skandináv tipusok lettünk:)
@úriparaszt: nem tudom, sztem ilyenkor jönnek a gyerekvédelmisek, vagy ilyesmi. A gyerek státusza így kérdőjeles, mert nem vér szerinti, és örökbefogadás nem történt, tehát senkifia:(
@Gladia Delmarre: nem tudod mikor volt ez a riport vagy akármi?
@úriparaszt: talán kedden... vagy szerdán.
Na igen. Ez a magyar valóság. Nem elég, hogy kiderül, a gyerek nem az övék, de azt a szerencsétlent még intézetbe is dugja az idióta rendszer. Ha eddig nem érte trauma, akkor most fogja... végülis...
nem találtam forrást, a danubius honlapján nincs kint a felvétel (kerestem de nem találtam).
esetleg valaki pontosabb forrást?
@úriparaszt: én csak egy másik bloghoz írt kommenttel tudok neked segíteni : re.blog.hu/2009/09/25/mas_gyereket_nem_nevelem_tovabb/fullcommentlist/1#c7181878

Komolyan nem lepne meg ez a gyámügytől...
@úriparaszt: nincs mit. Legalább mi legyünk alaposak, ha már a médiamunkások nem azok ;-)
mondtam, hogy többet kéne söröznöd:)
@OrulunkVincent?: a poszt az enyém, mint az elején már jeleztem sajnos rossz forrásból merítettem, a hír ebben a formában nem igaz.
a szülőktől elvették a gyereket, nem ők adták intézetbe.
kizárólag tanulságképp hagytam kint, főleg magamnak, hogy jobban ellenőrizzem mire reagálok.
tudod, ez olyan mint a szégyenfal magamnak :-)
süti beállítások módosítása